szymonshow6 Napisano 9 Październik 2011 Autor Share Napisano 9 Październik 2011 Chcę sie dowiedziec jakiego lakieru lub bejcy mam użyć zeby dac jej orginalny wygląd. Wiem że musze najpierw ja wyczyścic itd. Mam tylko problem z dobraniem odpowiedniego lakieru. Jak ktos wie to pomóżcie. Z góry dziekuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymonshow6 Napisano 9 Październik 2011 Autor Share Napisano 9 Październik 2011 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymonshow6 Napisano 9 Październik 2011 Autor Share Napisano 9 Październik 2011 :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 9 Październik 2011 Share Napisano 9 Październik 2011 Kapnij spirytusem i zobacz czy rozpuszcza obecną farbe, to może być politura.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.