paul Napisano 5 Październik 2011 Autor Share Napisano 5 Październik 2011 Witam. Kilka dni temu udało mi się wykopać carską odznakę 132 Benderskiego pułku piechoty. Niestety podgiętą i w dwóch częściach, ale mam ochotę doprowadzić ją do w miarę normalnego stanu. Wymyśliłem sobie, że dokleję albo dolutuję wąsy i ją wyprostuję. Może ktoś ma jakiś sposób żeby ją w miarę bezpiecznie podprostować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paul Napisano 5 Październik 2011 Autor Share Napisano 5 Październik 2011 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paul Napisano 5 Październik 2011 Autor Share Napisano 5 Październik 2011 To wygięcie mnie niepokoi,bo konstrukcja jest ażurowa. Dla porównania dodam link gdzie widać ją od tyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paul Napisano 5 Październik 2011 Autor Share Napisano 5 Październik 2011 http://forum.valka.cz/attachments/12593/1256990962_1_.jpg Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.