Skocz do zawartości

Lublin i okolice - wspólne wykopki

Matys007

Rekomendowane odpowiedzi

Witam każdego,kto zajrzy na ten post!!!
Nazywam się Mateusz, mam 16 lat i mieszkam w Lublinie. Od zawsze interesowała mnie historia, szczególnie 2 Wojny Światowej,w tym armii niemieckiej.Postanowiłem zacząć szukać pozostałości historii w ziemi,ale ponieważ nie mam z kim udać się na poszukiwania założyłem ten post.Chciałbym znaleźć ludzi o wspólnych zainteresowaniach z którymi można byłoby pogadać, wybrać się na wspólną wyprawę i wydrzeć ziemi tyle skarbów, ile jestesmy w stanie unieśc :). Wszystkich chętnych prośze o wpis na poście, a na pewno odpowiem.
Matys007

• 1 month later...
Siema. Ja mam na imię Dawid jestem z Lublina, dokładnie z okolicy Świdnika i szukam w pobliskim lesie otóż właśnie Świdnickim, mam 18 lat i posiadam Armand PROSPECTOR, podziel się tym jaki Ty masz wykrywacz i powiedz jaki teren Cie interesuje, bo ja nie tylko tu szukam bo też także w okolicach Wąwolnicy i Krzczonowie ;) moje gg : 19826989 Pozdrawiam.

• 1 month later...
Cześć Dawid! Dzięki za odpowiedź na moim poście. W najbliższym czasie na pewno do ciebie napiszę, ale obecnie wystąpiły drobne komplikacje(przeprowadzka) i proszę Cię o cierpliwość, a napiszę Ci na GG najszybciej jak się da. Z góry dziękuje za wyrozumiałość.
Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie