Vorax Napisano 27 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2011 WitamSzukam poszukiwaczy z Czaplinka i okolic:)Jesli ktos chetny prosze o info.PozdrawiamVorax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 5 Listopad 2011 Share Napisano 5 Listopad 2011 Witam,ja jestem czynnym poszukiwaczem z tych terenów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raszej21 Napisano 6 Listopad 2011 Share Napisano 6 Listopad 2011 Witam !!!Jestem też z okolic Czaplinka. Z jakim sprzętem biegacie Panowie? Macie jakieś ciekawe trafienia w okolicy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 12 Listopad 2011 Autor Share Napisano 12 Listopad 2011 WitamJa latam z 2500gti. Tam gdzie chodze trafia sie sporo drobnicy,jak jestes zainteresowany odezwij sie na privPozdrawiamVorax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 30 Listopad 2011 Share Napisano 30 Listopad 2011 WitajRobię na wiosnę kolejny zlot tym razem po Jastrowiem jeśli kolega zainteresowany to zapraszam na priv jest to VI już impreza grupy Silesia Ekxploration tym razem w tamtych okolicach pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.