marian1984 Napisano 2 Październik 2011 Napisano 2 Październik 2011 nie nie właśnie głaskałem po ziemi, na ściernisku już by była lipa, o to mi chodzi
marian1984 Napisano 2 Październik 2011 Napisano 2 Październik 2011 Zgodze sie ze jak nad scierniskiem to by bylo super.Ja dużo chodze po takich polach, nie bede czekał aż pójdzie orka :)
jacekpluszak Napisano 2 Październik 2011 Napisano 2 Październik 2011 hm... jak wcześniej pisałem o g2 wiem niewiele ale omega jest dość głęboka więc trochę to dziwne. może operator był do kitu ;)
emisoo Napisano 2 Październik 2011 Napisano 2 Październik 2011 pęwnie operator pupa :) omega 1gr współczesny widzi z 20 cm w przeciętnej glebie na cewce 10'' a te aluminiowe dużo więcej
marian1984 Napisano 2 Październik 2011 Napisano 2 Październik 2011 Nie wiem, ale G2 jak pisałem wyżej, jak omega, dokładnie to samo na tej samej monecie.Wiesz podobno dużo zalezy od gleby i innych warunków, może u mnie nie sprzyjają :(Może naświetli to założycielowi tego tematu informacje o G2.No trzymaj sie jacekpluszak, więcej nie ma co gdybać, niech kupi i napisze co jest warty, tani nie jest więc może jest dobry do tych srebrnych monetek:)Tylko mnie później nie krytykujcie że G2 to jednak jest głębszy niż pisałem.ja nie ściemniam, mam taki do sprzedania i nie pisał bym przecież że jest słabszy niż w rzeczywistośći.Na forum jest nie jeden co pisze ze boratynke wyjął z 40cm i stała w pion, bo to nie możliwe nawet dla mojej F75-ki.Pozdrawiam
jacekpluszak Napisano 2 Październik 2011 Napisano 2 Październik 2011 no to raczej nie jest możliwe. trzymaj się marian .
macbaton Napisano 2 Październik 2011 Napisano 2 Październik 2011 no chyba, że miał wykrywacz ramowy połączony z georadarem ;)
hayabusarider Napisano 4 Październik 2011 Autor Napisano 4 Październik 2011 A ciekawe jak G2 wypada głębokościowo w stosunku do innych wykrywaczy wysokiej częstotliwości jak np. Tesoro Tejon, Lobo.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.