stanx Napisano 27 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2011 Szukam chętnych z Nowej Rudy, Ludwikowic Kłodzkich,etc... do stowarzyszenia poszukiwaczy eksploracja. Jestem emerytem z wwy,kupiłem mieszkanie w Ludwikowicach Śląskich, mam Tekneticsa G2, do kolorków. Nawet jeśli nie uda nam się ze stowarzyszeniem, można w kilka osób pokopac, czy posiedziec przy piwku.PozdrawiamStaszekPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 10:55 27-09-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 12 Październik 2011 Share Napisano 12 Październik 2011 Witam.Jestem z okolic Świdnicy.Mam godzinkę do nowej rudy i aktualnie trochę mało czasu ,ale jakby wam wypaliło coś ze stowarzyszeniem to z chęcią bym dołączył :)Kiedyś może uda się razem wybrać na wykopki- do nas albo do Czech.W razie czego mój mail: kacper2015@o2.plPozdrawiam i życzę powodzenia ze stowarzyszeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.