popek Napisano 18 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2011 co myślicie co dalej ?czy da się coś w miarę sensownie zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popek Napisano 18 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2011 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popek Napisano 18 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2011 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiljan Napisano 18 Wrzesień 2011 Share Napisano 18 Wrzesień 2011 Na początek czyszczenie mechaniczne, szczotka mosięzna, szczoteczka do zebów, w wodzie z mydlinamipomoczoc w nafcienastepnie zdjecia, mysle ze prostowanie na cieplo ptrzejdzie, ale bardzo delikatnie i z wyczuciem, jesli zacznie pekac, zostawic jak jestPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Cyrograf15 19:15 18-09-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popek Napisano 19 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2011 ciąg dalszy nastąpił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popek Napisano 19 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2011 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiljan Napisano 20 Wrzesień 2011 Share Napisano 20 Wrzesień 2011 materiał juz zmęczony, ale po podgrzaniu próbuj kombinerkami i badaj co sie dzieje, widełki wg mnie tego nie przeżyją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grinch20 Napisano 20 Wrzesień 2011 Share Napisano 20 Wrzesień 2011 Nie uzywaj kobinerek ani nie podgrzewaj boki porostowac w imadełku powoli a reszta drewniany mały kołeczek i lekko pukac. kamil jak czytam twoje rady to mi rece opadaja podgrzewanie palnikiem kobinerki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popek Napisano 21 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2011 nie będę jej bardzo męczył, lekko ją tylko podprostuje nie będę się znęcał bo znisszczę a to jest niemiłe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 21 Wrzesień 2011 Share Napisano 21 Wrzesień 2011 Klamra jest mocno utlenona > bardzo krucha. Osobiście odradzam prostowanie, popęka.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiljan Napisano 24 Wrzesień 2011 Share Napisano 24 Wrzesień 2011 Grinch, z calym szacunkiem, mam juz za soba pare randek z metalami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 10 Październik 2011 Share Napisano 10 Październik 2011 nie wiem po co ją prostować , umyć i w gablotke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.