sytamprg Napisano 16 Wrzesień 2011 Autor Napisano 16 Wrzesień 2011 Witam jestem nowym użytkownikiem forum więc proszę o wyrozumiałość. Chcę kupić wykrywacz do 1000zł, zależy mi na tym aby miał dwa tryby pracy mianowicie statyczny i dynamiczny.Interesuje mnie kolorowa drobnica i militarka. Pod uwagę brałem używanego rutusa proximę lub armanda prospectora ale chętnie poczytam rady bardziej doświadczonych kolegów. Dodam jeszcze że prawie dwa lata chodziłem z fisherem F5 był całkiem ok lecz jego zasięgi nie były powalające na drobnice był bardzo dobry(tak przynajmniej mi się wydaje) na militarja nie ma szans proszę o rady!! Może w tej cenie znajdzie się jakiś używany sprzęcik godny polecenia.
Przemko113 Napisano 17 Wrzesień 2011 Napisano 17 Wrzesień 2011 Można jeszcze dodać do twojej listy whitesa 5900.
marcelxbox Napisano 17 Wrzesień 2011 Napisano 17 Wrzesień 2011 W tych pieniądzach to chyba najbardziej optymalna była by proxima .
macbaton Napisano 17 Wrzesień 2011 Napisano 17 Wrzesień 2011 Jak dla mnie to tylko Delta 4000. Zdrów.
psioter5 Napisano 19 Wrzesień 2011 Napisano 19 Wrzesień 2011 delta to raczej sprzęt typowy na monety a kolega szuka uniwersalnego więc raczej proxima
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.