czerkies Napisano 16 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2011 Witam, właśnie wróciłem z Ukrainy, gdzie udało mi się znaleźć okopy z 1920 roku. W miejscowości nieopodal, znalazłem miejscowego graciarza" od którego odkupiłem kilka baaardzo fajnych rzeczy, a w tym papierośnicę widoczną na zdjęciach. Pan zbieracz upierał się, że pochodzi z tego właśnie pobojowiska i że znalazł ją jeszcze jego ojciec. Pozostałe fanty tylko podpierają tą teorię. Niestety papierośnica wygląda, jak wygląda, a ja nie mam pojęcia jak się za nią zabrać. Baardzo proszę o pomoc w możliwe delikatnym czyszczeniu. Z góry dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czerkies Napisano 16 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2011 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czerkies Napisano 16 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2011 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czerkies Napisano 16 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2011 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.