Jesiennek Napisano 14 Wrzesień 2011 Autor Napisano 14 Wrzesień 2011 Sprzedam pilnie zestaw złożony z :wykrywacz GARRETT ACE 250 (21 miesięcy gwarancji)wykrywacz HUNTER GC-1010saperka SUN GARDENACE 250 jest jak nowy, posiada osłonę cewki, paragon z kartą gwarancyjną, instrukcję obsługi w języku polskim, płytę DVD, kieszonkowy przewodnik, pierwsze baterie wogóle niezużyte, pudło firmowe.HUNTER GC-1010 posiada zużyte baterie. 100 % sprawny w super stanie.SAPERKA SUN GARDEN - nie ma lepszej do tego hobby.Stal hartowana, posiada jeszcze naklejki firmowe. sprawdź recenzje : www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=657845#905458Oba wykrywacze 100 % sprawne i bez żadnych ukrytych wad. Sprzedaję bo to nie hobby dla mnie. Na Ace 250 została od nowości założona osłona cewki więc nie ma żadnych rys nawet na osłonie, bo wykrywacz był raz w terenie na test i wypadł wyśmienicie. Rolnicy jednak nie dbają o nieużytki na moim terenie. Wszędzie zarośnięte i wogóle trudne do chodzenia, a co dopiero do szukania, także bałem się jakkolwiek szukać i nie szukałem, bo wiem ile kasy wyłożyłem. Wykrywacz z łatwością wykrywa i sygnalizuje wszystko z tego co zdołałem zauważyć. On ma firmowe baterie - takie jakie się dostaje przy zakupie ze sklepu. Są wszystkie kreski na wyświetlaczu stanu baterii więc jesteś pewny/a że jest jak nowy. Możesz być pewny/a że mając na względzie przyszłość kupującego, dbałem by trafił do potencjalnego nabywcy w stanie takim jak ze sklepu. Możesz być pewny/a że wykrywacz używał człowiek odpowiedzialny. Ten drugi wykrywacz też jest spoko. Potrafi zadziwićCena atrakcyjna jak na dwa wykrywacze i tą zabójczą saperkę. Naprawdę warto. Zestaw nadaje się np. dla pary zakochanej w exploracji.Czekam na zainteresowanych pod adresem jesiennek@o2.pl Mam dużo większych zdjęć dla chętnychWysyłka kurierem DHL za pobraniem (49.99 zł)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.