Skocz do zawartości

Rutus Optima

jacekpluszak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
O Euro Ace jest sporo w sieci i na YT a o Argo nie ma żadnego testu nic pustka ciekawe czemu nikt nie zapodał żadnego testu gruntowego tylko pisanie ??
  • Odpowiedzi 51
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Jak jesteś nastawiony na Optime to bierz Optime, chociaż Argo na monety tez jest dobry i nie tylko na monety, kasa praktycznie ta sama.
Ale wybór należy do ciebie.
Napisano
Argo miałem i wogóle nie miałem powodu żeby wchodzić na ten dział forum, kolega który też ma nadal Argo chodzi i zbioera takie fanty ze głowa mała, srebrne odznaki, srebrne monety, i chodzi na filtrze militaria, na monety jest inny filtr, Argo to taki wykrywacz, którego jak nie ustawisz to i tak coś znajdziesz
Napisano
nie no marian , widać ,że argo to twoja miłość...ale nabijać się z kogoś tylko z tego powodu to nie w moim stylu. Lepiej kochać wykrywkę niż sąsiada ;) pozdro marian.
Napisano
nie no jest spoko, ja sie nie gniewam, tylko wiesz chodzimy z kumplami, i różne wykrywki mamy, ale argo zasłużył na taką opinie, jest prosty w obsłudze, ma bardzo dobre osiągi jak sprzet za 1800zł, przyszedł mi teraz f75ltd i zasiegami to chyba sie nie różnią, a to już dużo, G2 za 2400zł ma prawie o połowe gorszy zasięg jak ruwnież omega 8000, która też kosztuje prawie 1900zł, wogóle na forum gdzie nie czytać o minelabach, fisherach,whitsów, zawsze gdzieś trafi sie że ktoś napisze właśnie o Argo, że to dobry sprzęt, ja sie do tego przyłączam, i jak ktoś ma do wydania max 2000zł to Argo to najleprze rozwiązanie, i jak ktoś go kupi to napewno ale to napewno nie bedzie załował.
Pozdrawiam wszytkich miłosników Argo.
Napisano
Czytam ze zrozumieniem i wnioskuje że kolega marian usilnie promuje i dyskredytuje inne marki porównując do jednego w sposób nie uzasadniony.W ciągu tygodnia kupiłeś G2 , omege f75se i przetestowałeś z kolegami :) i porównałeś do argo he he. Widzę że rośnie nam nowy tester albo ukryty marketing
Napisano
akurat mariana o ukryty marketing bym nie posądzał , jest zajawiony i tyle jak większość z nas , nie znam człowieka ale myślę ,że fajny z niego chłop , a że kocha rutusy i piwko to chyba nic złego (fakt faktem ,że czasem przegina w swoich ocenach ale wprowadza luźny klimat i chce pomóc - a to już tylko in plus)
pozdro.
Napisano
Temat został założony o Optimie a nie o Argo czemu ludzie się nie wypowiadają o Optimie byłem przekonany że kupie Optime a teraz po tych wypowiedziach już po głowie mi chodzi Argo a czy ktoś wie która wykrywka jest głębsza Optima czy Argo jeśli chodzi o monety i co ma takiego Optima czego nie ma Argo bo w
zasadzie Argo to ma wszystko bo jest uniwersalnym wykrywaczem a Optima nie bo jest tylko na drobnice a koszt jest prawie taki sam i co wy na to ?
Napisano
teraz na serio,bież argo a napewno nie pożałujesz,ja jestem zadowolony w 100%,za te 1800 zl myślę że sprzęt godny polecenia..nie długo wrzucę foty nowych fajnych znajdek,więc zapraszam do oglądnięcia...
Napisano
No widzisz Marian ciągnie mnie trochę w twoją stronę ;) zawęziłem krąg i w zależności od tego ile dam radę dozbierać ( na Argo już prawie mam) to będzie albo F75 LTD albo Argo z dwoma cewkami , a Tobie jak się biega z nowym sprzętem?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie