emate Napisano 8 Wrzesień 2011 Autor Napisano 8 Wrzesień 2011 Prosze o pomoc,mam taka wpinke i nie moge znalesc zadnych informacji na ten temat.
emate Napisano 8 Wrzesień 2011 Autor Napisano 8 Wrzesień 2011 z tej strony brakuje igly bo sie odlamala.prosze o pomoc
emate Napisano 9 Wrzesień 2011 Autor Napisano 9 Wrzesień 2011 Witam szanownych kolegów,dodałem jeszcze jedno zdjecie bardziej czytelne.Pozdrawiam emate
kopijnik2 Napisano 9 Wrzesień 2011 Napisano 9 Wrzesień 2011 Jakas ?MONE*NO*ARGEN*P*ELECTORIS*BRANDBhttp://www.smb.museum/ikmk/object.php?id=18214568&lang=de
sacapotras Napisano 9 Wrzesień 2011 Napisano 9 Wrzesień 2011 Kopi nie podpuszczaj chłopaka, bo naprawdę pomyśli, że ma talara.
emate Napisano 9 Wrzesień 2011 Autor Napisano 9 Wrzesień 2011 Sacapotrac wiem ze nie jest to talar,wie to nawet moja 3 letnia corka.Kopi dzieki za link ale jak mialbys troche wiecej informacji to bylbym wdzieczny za okazana pomoc.Z czego wiem to jest jakas wpinka z oakzji jakiejs rocznicy albo czegos takiego.Z gory dzieki za pomoc.Pozdrawiam emate
sacapotras Napisano 9 Wrzesień 2011 Napisano 9 Wrzesień 2011 Kolego Emate, bardzo proszę nie przekręcać mego nicka, bowiem obrażasz wszystkich rzeźników :)
kopijnik2 Napisano 9 Wrzesień 2011 Napisano 9 Wrzesień 2011 elektrodrążarkowa formasterowanie komputerowetreść monety z linkunic nie wskazuje na rocznicowość1522
emate Napisano 10 Wrzesień 2011 Autor Napisano 10 Wrzesień 2011 Serdeczne dzieki jeszcze raz za pomoc Kopi ale nadal nie wiem co to za wpinka,Sacapotras bardzo przepraszam za literowke ale zdarza mi sie to przy 5 piwie.Pozdrawiam emate
emate Napisano 14 Wrzesień 2011 Autor Napisano 14 Wrzesień 2011 Witam ponownie kolegow z forum,w dniu dzisiejszym wykopalem jeszcze jeden taki sam przedmiot i okazuje sie ,ze nie jest to wpinka tylko GUZIK.Jak ktos chce to zaladuje zdjecie.Pozdrawiam emate
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.