vonadamski Napisano 28 Lipiec 2002 Autor Napisano 28 Lipiec 2002 Witam!!!Co z plakietką dla exploratorów???Z poważaniem vonadamski
Gość Napisano 28 Lipiec 2002 Napisano 28 Lipiec 2002 NIech Pan sobie zrobi sam Panie Hrabio ((((((((:Peter
Gość Napisano 29 Lipiec 2002 Napisano 29 Lipiec 2002 Do PeteraTwoj email na onecie nie dziala.Daj mi jakis inny namiar.
Gość Napisano 29 Lipiec 2002 Napisano 29 Lipiec 2002 Mnie na temat plakietki rowniez nic nie wiadomo chociaz pliki wyslalem do Bociana zaraz po konkursie..Na temat wygranej prenumeraty tez cisza....Moze skonczylo sie tylko na dobrych checiach..wszak....P.S Jesli bedzie zainteresowanie to moge zjac sie zrobieniem takowych naklejek, naszywek czy koszulek ze znaczkiem. Czekam na propozycje
Gość Napisano 4 Sierpień 2002 Napisano 4 Sierpień 2002 Ubi, czytałeś już nowy numerO"?Jak Ci się podoba Twoja nowa wygrana?A tak poza tym to kto mówił,że naklejka będzie tylko dla prenumeratorów!
Gość Napisano 4 Sierpień 2002 Napisano 4 Sierpień 2002 Niestety nie czytalem. Bylem na urlopie i nie zdazylem kupic. Jestem ciekaw co to jest, moze mala podpowiedz..? :)pozdrawiam
Gość Napisano 5 Sierpień 2002 Napisano 5 Sierpień 2002 Witam!Po pierwsze napisali, że wygrał Gambit. Po drugie t Twoją nagrodą nie jest już prenumerata, ale trylogia Tolkiena. A po trecie to naklejka ma być tylko dla prenumeratorów.No i jak cieszysz się ? ;)Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.