Skocz do zawartości

co sadzicie wykrywacze

Gość mial

Rekomendowane odpowiedzi

NIE WARTO SIĘ RZUCIĆ NA TEN PIERWSZY!
Rzeczywiście cena jest podejrzanie niska - albo sprzęt jest zepsuty, a wtedy życzę powodzenia, albo jest kradziony. A w tym drugim wypadku zdecydowanie też odradzam - od złodzieja się nie kupuje!

A tak wogóle, to lepiej wziąć i uzbierać te kilkaset złotych i kupić coś nowego polskiego. Ja np. polecam Loctansa.

to co jak nie dojdzie do tej ceny to aukcja nie wazna
a nie jest to ta opcja zakupu natychmiastowego?
nie mam doswiadczenia z allegro

Kolego anonimowy:
Za taką cenę, to chyba będzie legalny. Przy czym jak widzisz, ten White's będzie Cię kosztował około 800 PLN. To się wydaje rozsądną ceną, pod warunkiem, że sprzęt będzie w dobrym stanie - bo jak się komuś zepsuł i ten ktoś się chce go pozbyć to niezbyt korzystna oferta, bo za te pieniądze kupisz coś nowego polskiego i co ważniejsze - będzie to miało gwarancje.

Ha, a tak przy okazji, to może już niedługo będę się pozbywał Armanda - Penetratora. Sprzęt jest na chodzie, chociaż nieco zużyty. Generalnie sprzęt pełen wad, ale sporo ciekawych rzeczy nim znalazłem. Ciekawe ile za niego wezmę... Czy cena przewyższy W3P? :-)) Przypominam, że nowy kosztuje ponad 1.5K ROTFL!

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie