Gość Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 Po wejściu Polski do Unii Europejskiej, zmienią się cenynaszych zbiorów. Zmienią się również przepisy dot.posiadania broni zabytkowej tj.wyprodukowanej przed 1945r.Brzmi optymistycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekmix Napisano 15 Kwiecień 2004 Share Napisano 15 Kwiecień 2004 Sprawy cen zbiorów nie ustali Unia tylko to ile zainteresowany w tej chwili (i zawsze) jest gotowy Ci zapłacić za produkt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Kwiecień 2004 Share Napisano 15 Kwiecień 2004 Jak przeglądałem aukcje na ebay francuskim i niemieckim, to ceny są porównywalne do naszych militariów, a nawet często niższe. Za to szkoda że Ukraina nie wchodzi do UE, bo jak patrzyłem na ich aukcje (taki ichni odpowiednik naszego allegro), to PPSz w idealnym stanie w dużym wyborze można kupić za 100 UAH (to jakieś 75 zł), mausera 98k w kolbie za 120 UAH (90 zł). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudlaty Napisano 15 Kwiecień 2004 Share Napisano 15 Kwiecień 2004 WitamA możesz dać linka do ichniego allegro?? Pozdrawiam Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 Witam,Saturn - wstaw proszę linka tej aukcji internetowej. PozdrMarcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crazyazbest Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 Nnoooo ... brzmi zachęcająco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 Czy ktoś wie jak znaleźć tę stronkę? Zaglądałem na przeglądarki, ale tam są ruskie bukwy! Bez słowniczka ani rusz... Jeśli ktoś zna linki - byłoby miło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybciak Napisano 29 Czerwiec 2004 Share Napisano 29 Czerwiec 2004 A czy ktoś zna takowy rosyjski lub ukraiński odpowiednik naszego allegro albo kiermaszu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.