CzarnyPoznań Napisano 2 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2011 Ktoś chętny na wyjazd jutro na kopanie?Mam autko zrzutka na ropę i można gdzieś uderzyć w zasięgu do 150km.Parę razy byłem na Wale Pomorski,Wałcz ostatnio Czarków i okolice.Myślałem nad kierunkiem na południe tylko nie znam terenów.Jak ktoś ma jakieś ciekawe miejsce a nie ma transportu i ma czas wolny to można się jutro ustawić.pozdrawiam 510 269 757 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzarnyPoznań Napisano 2 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2011 I co jest ktoś z Poznania na jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hugo12345 Napisano 2 Sierpień 2011 Share Napisano 2 Sierpień 2011 ja bardzo chetnie niestety jutro pracuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzarnyPoznań Napisano 2 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2011 szkoda,szkoda chyba wezmę dziadka jak nikt się nie zgłosi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzarnyPoznań Napisano 4 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2011 Z racji tego,że mam urlop proponuję dalej jak ktoś jest chętny na jutro.Wyjazd z rana do wieczora proponuje podgaje,lędyczek,okonek lub inna ciekawą miejscowość Wału Pomorskiego. 510 269 75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzarnyPoznań Napisano 4 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2011 Coś urwałem jedną cyfrę.Jak z szukaniem nie wypali to można grzybów tam nazbierać : ) pozdrawiam 510 269 757 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziarson Napisano 4 Sierpień 2011 Share Napisano 4 Sierpień 2011 no ja po ostatnim wypadzie nazbierałem 4 łuseczki i całą siatkę sówek :)) kolacyjka pyszotka,oczywiście łusek nie jadłem pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzarnyPoznań Napisano 5 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2011 Chciałem ponowić ten wątek z terminem na poniedziałek.Jak pogoda dopisze moi samochodzikiem.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.