maras2 Napisano 30 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2011 witampierwsze skojarzenie co do guzika - gwardia Napoleona, w pobliżu stacjonowały wojska napoleońskie w 1813r., ale nie tam, gdzie znalazłem ten guzik - no i z tyły sygnowany napisem, zdołałem odczytać OUAT, następny wyraz zaczyna się na T i coś tam...Nie do końca jestem pewien, czy to gwardia.Wpinka - zupełnie nie mam pomysłu co to jest, i co to za herb/motyw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras2 Napisano 30 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2011 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras2 Napisano 30 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2011 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras2 Napisano 30 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2011 zapomniałem - śr.guzika - 17mm, wpinka - 20mmx16mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.