spid3r Napisano 29 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2011 Witam,mam takie cudo, ale niestety jak dla mnie odzyskać się za wiele znanymi mi sposobami pewnie nie da. czy macie jakieś sposoby dla laika, które pozwolą coś z niego wydobyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matireli Napisano 29 Lipiec 2011 Share Napisano 29 Lipiec 2011 Wymocz w oliwie na pewno pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spid3r Napisano 29 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2011 no ale ja bym chciał uzyskać bardziej widoczne efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rosforek Napisano 29 Lipiec 2011 Share Napisano 29 Lipiec 2011 proponuję kapiel w wodzie utlenionej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fidzir Napisano 30 Lipiec 2011 Share Napisano 30 Lipiec 2011 najpierw woda utleniona a potem do oliwki powinno jeszcze z niego coś wycisnąć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.