panzer24 Napisano 10 Marzec 2004 Autor Napisano 10 Marzec 2004 Mam pytanko: może ktoś wie gdzie mogę dostać ogólne informacje prawne jak można założyc izbę pamięci (ustawa itp.)Dzięki
Gość Napisano 10 Marzec 2004 Napisano 10 Marzec 2004 internetowy system informacji prawnejznajdziesz tam wszystkie potworki które spłodziły poszczególne rządy http://isip.sejm.gov.pl/PRAWO.nsf?OpenDatabasemusisz mieć trochę cierpliwości życzę powodzenia
Szefo Napisano 10 Marzec 2004 Napisano 10 Marzec 2004 przede wszystkim cierpliwości, 3h szukałem i nie znalazłem potrzebnej mi ustawy teraz brat ma mi znaleźć na jakiejś innej stronie i dodam ze czasami się zawiesza i nie chce ściąnąć do końca, znam z autopsji i drugiej rekipozdrSzefo
Szefo Napisano 10 Marzec 2004 Napisano 10 Marzec 2004 bez dokładnych danych długo się szuka, a czasami ściąganie pdfa z ustawą itp się zawiesza i trzeba od nowa ściągać, ostatnio się sporo namęczyłem żeby znaleźć jedno rozporządzeniepodobno takie rzeczy można ściągac z jakiejś innej strony bodajże wydawnictwa abc, brat mówił że tam szukanie i ściąganie idzie dużo lepiej ale jeszcze nie testowałempozdrSzefo
panzer24 Napisano 11 Marzec 2004 Autor Napisano 11 Marzec 2004 Dzięki za pomoc. Właśnie szukam już kolejny dzień i kicha. A muzeum to za drogi biznes i za dużo problemów natury administracyjnej.Będę czekał na info.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.