tytus1957 Napisano 26 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2011 trzy lata temu w czasie deszczowego spaceru w środku gęstej kepy drzew ntknołem sie na naszym wybrzeżu na resztki pocietej armaty Baterii Artyleri Stałej, teren trudno dostepny ale złomiarze są mocni. Pytanie moje , gdzie to jest?? pzdr Tytus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 26 Lipiec 2011 Share Napisano 26 Lipiec 2011 Hel, albo Ustka (chyba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus1957 Napisano 26 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2011 niestety,nie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 26 Lipiec 2011 Share Napisano 26 Lipiec 2011 Tytus, jeśli tam byłeś to chyba wiesz gdzie to jest.Chyba że zafundowałeś nam tu taki mały kłiz;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus1957 Napisano 26 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2011 słuchajcie, napewno wielu z was bylo w bliskiej odleglości, miejsce jest dostepne bez problemów natury prawnej, ale wierzcie mi gdy sie zupełnie przypadkiem natknąłem na to stanowisko oniemiałem z wrażenia, dlatego prosze bez nerwów, troche pozgadywać a ja napewno na koniec podam dokładne namiary łącznie z namiarem z satelity, życze wam takigo smego zaskoczenia jak przeżyłem je Ja. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 26 Lipiec 2011 Share Napisano 26 Lipiec 2011 Jastrzebia Góra. Są tam 4 takie i dalmierz i pare innych schronów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus1957 Napisano 26 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2011 mały błąd, między jednostką MW a latarnią Rozewie. pozdrawiam i polecam wycieczke, tylko w dobrych butach. Tytus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 26 Lipiec 2011 Share Napisano 26 Lipiec 2011 Byłem tam w tym roku to dokładnie jest chyba Chłapowo, za jednostką w stronę Władysławowa jest fajny wąwóz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin69 Napisano 30 Wrzesień 2011 Share Napisano 30 Wrzesień 2011 Hitytus 1957 możesz podać namiar satelitarny, wybieram się tam w ten weekend, chce sobie zrobić tam zdjęcie.ronin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.