jacekpluszak Napisano 10 Sierpień 2011 Napisano 10 Sierpień 2011 kolego gral , napisz parę słów na poparcie swoich słów ,że delta musi mieć słuchawki... te piski delty , doskonale słychać i jak dasz głośność na 8 to wszystko wyłapiesz , no chyba ,że kopiesz koło ruchliwej drogi...
gral Napisano 10 Sierpień 2011 Napisano 10 Sierpień 2011 Zawsze chodzę sam i nie lubię zwracać na siebie uwagi gapiów".Po ściszeniu wykrywacza,wysokich sygnałów nie słychać prawie wcale-to pierwszy powód aby założyć słuchawki,a drugi to psy.Mój pies wariuje gdy usłyszy popiskiwania wykrywki,nie wiem jak inne ale wolę ich nie wabić.Trzeci powód,chyba najważniejszy-nie ominę nawet najsłabszego sygnału.Pozdrawiam.
jacekpluszak Napisano 10 Sierpień 2011 Napisano 10 Sierpień 2011 i ten trzeci powód najbardziej mnie przekonał, chyba zainwestuję w słuchawki , a czy kolega może polecić jakieś słuchawki w rozsądnej cenie i jakie wogóle nadają się do delty?pozdrawiam
gral Napisano 11 Sierpień 2011 Napisano 11 Sierpień 2011 Kupiłem prawie dokładnie takie jak te z linku w sklepie z artykułami biurowymi za 19 zł.Dolutowałem kabel spiralny od starych uszkodzonych słuchawek i jest ok.O dziwo dobrze przepuszczają odgłosy otoczenia (można swobodnie rozmawiać z osobą idącą obok).Mogłyby być troszkę mniejsze bo w upał lepiej tak uszów nie uszczelniać ale na jesień i wiosnę będą super.Przypominam o kablu spiralnym bo to naprawdę duża wygoda.Pozdrawiam.http://allegro.pl/4world-wygodne-sluchawki-nauszne-kabel-3m-gratis-i1745576661.html
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.