velmont66 Napisano 16 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2011 Witam,pytanie mam co do lotki,czy sama lotka urwana ona może paluszki pourywać czy całkowicie bezpieczne :) ? Nie wiem do jakiego to działu :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal_etz Napisano 16 Lipiec 2011 Share Napisano 16 Lipiec 2011 bezpieczna ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 16 Lipiec 2011 Share Napisano 16 Lipiec 2011 Potwierdzam 100% bezpieczna.A na przyszłość to raczej na HP takie pytania.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luftlander Napisano 21 Lipiec 2011 Share Napisano 21 Lipiec 2011 100% bezpieczna" to jest dyskusyjne stwierdzenie zależy od okoliczności urwania lotek; jeżeli pocisk był wystrzelono to OK a jeżeli został urwany w innych okolicznościach to dalej mogą znajdować się niebezpieczne materiały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 21 Lipiec 2011 Share Napisano 21 Lipiec 2011 A ja nie potwierdzam bo skoro gościu kompletnie sie na tym nie zna może nawet źle opisuje te całe lotki " niech do łap nie bierze. Kolego velmont zdjęcie na forum ( w miejscu znalezienia żadnego brania w łapy czy do domu ) . Poczytaj trochę internet jest tego pełen wtedy będziesz miał lepsze rozeznanie bo narazie to nie powinieneś wbijać saperki w ziemię ( w takim miejscu gdzie wychodzą takie rzeczy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.