Skocz do zawartości

Powiat Jędrzejowski,

lukas1121

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam wszystkich forum czytam od dłuższego czasu, ale dopiero teraz postanowiłem coś napisać, jestem z tego oto powiatu dokładnie gmina Sędziszów, czy ktoś tutaj coś już kopał?
Chodzi mi dokładnie o las w okolicach Łowini, las Sielski oraz Swaryszów? Sa to dość duże tereny jeżeli chodzi o te lasy a ludzie dość nie tyle nie skłonni do pomocy co spiep*** bo psem poszczuje", Swaryszów znam ale tam wolał bym nie kopać, nie za bardzo wypada, przynajmniej ja tak to odczuwam.

Pozdrawiam lukas
  • 7 months later...
Napisano
Jeśli kolega w nowym sezonie znajdzie wolny czas na kopanie to możemy się wybrać razem w jakieś nowe miejsca.Jestem z jędrzejowa,ale tereny koło Sędziszowa ,Krzelów,Czekaj i okoliczne lasy znam jak własną kieszeń. Obecnie pracuę nad ruinami młyna wodnego w mojej oklicy, wpadła boratynka,dwa sreberka z 1934 i parę łusek 1915r nie wspomnę o masie szmelcu, który psuje zabawe.
Napisano
Witam jak kolega zacznie planować wycieczki w nowym sezonieto możemy się umówić na wspólne szukanie.Mam rodzinę w Krzelowie i znam całą okolicę jak własną kieszeń.Posiadam transprt i wykrywkę której tam jeszcze nie testowałem. Pozdrawiam trebor1977
Napisano
Witam, wakacje to ciężki czas dla poszukiwaczy, mam na myśli wysoką trawę, pokrzywy,komary,grzybiarzy i twardą ziemię, ale piszę się na jakiś wypad jeśli nam czas pozwoli.Pozdrowienia i miękkiej ziemi pod szpadlem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie