jacho Napisano 6 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2011 Ktoś się będzie kręcił po plażach w okolicach mielna w ostatni tydz. lipca? Będę się tam urlopował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pajda Napisano 7 Lipiec 2011 Share Napisano 7 Lipiec 2011 ja bede od 17 do 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 8 Lipiec 2011 Share Napisano 8 Lipiec 2011 witam będę w okolicach Mielna ostatni tydzień lipca, można pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacho Napisano 8 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2011 @pajda: Ja będę od 24. Szkoda, że się rozminiemy.@gersemi: Odezwę się wieczorkiem na priv.Ktoś jeszcze będzie? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 9 Lipiec 2011 Share Napisano 9 Lipiec 2011 jacho czekam na priv i nic będę w Łazach od 23.07 sobota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donek Napisano 12 Lipiec 2011 Share Napisano 12 Lipiec 2011 ja także bede sie urlpował mielno-uniescie od 24 lipca-dołącze jeśli można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacho Napisano 12 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2011 No proszę. To się ładna ekipa szykuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojak! Napisano 22 Lipiec 2011 Share Napisano 22 Lipiec 2011 gersemi - zerknij na priv'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.