sid30 Napisano 5 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2011 witam :) ma ktoś jakiś pomysł jak ja zakonserwować ? nie mam pomysłu jak ja rozłożyć a nie bardzo wiem jak się pozbyć rdzy nie niszcząc tej pięknej filcowej przekładki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 5 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2011 boje się też ruszyć - rozgiąć tych wąsów żeby nie poodpadały :( Może je najpierw nasączyć jakimś olejem przed ruszeniem, blaszka nie wydaje się super przeżarta :((( ma może ktoś juz doświadczenie w takich odznakach albo w tarczach naramiennych ? one też były z przekładkami filcowymipozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiljan Napisano 5 Lipiec 2011 Share Napisano 5 Lipiec 2011 rzuc w cos tłustego, oliwke np , zby mizerna zeby sie zaglebiac, filcu oliwka nie zniszczy a i rdze przytrzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.