pikami Napisano 3 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2011 W mojej miejscowości jest podstawa radaru FuMG-65 Würzburg-Riese wiem , że współpracował z baterią przeciwlotniczą która była gdzieś w okolicy .Moje pytanie brzmi jak zlokalizować miejsce baterii . Z góry dziękuje za wasze sugestie i podpowiedzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikami Napisano 3 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2011 cd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 4 Lipiec 2011 Share Napisano 4 Lipiec 2011 Jak koledzy po fachu namierzali pozycje rozbicia ciągnika artyleryjskiego to pierwsze co zrobili to dokopali się do map(dostępnych w sieci), później opisu bitwy w lokalnej bibliotece. W przybliżeniu określili miejsce i kilka dni z wykrywaczami przyniósł skutki. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.