gregoryzet Napisano 1 Lipiec 2011 Autor Napisano 1 Lipiec 2011 Witam wszystkich poszukiwaczy skarbów. Nazywam się Grzegorz i jestem z południa Polski. Na stronę odkrywcy wchodzę od 9 lat i czytam chyba wszystko. przygoda zaczęła się 9 lat temu na zlocie w srebrej górze chyba w 2002 roku. Tam już miałem swój piewszy wykrywacz ale dwa dni poświęciliśmy na odgruzowywanie sztolni którą zajmował się KRUK , potem zaczęły sięjego problemy ze zdrowiem. tak naprawdę jest to mój pierwszy i ostatni temat na tym forum , chciałem po prostu powiedzieć że to co robicie na tym forum to fajna i potrzebna sprawa. Pozdrawiam moderatorów jak również innych którzy się tutaj udzielają bo niektórych z Was po nickach polubiłem. Za tydzień dostępu do internetu miał nie będę z powodu moich problemów osobistych. Co roku w majowy Weekend jeździłem z kolegami na duklę i tam również poznałem osoby z Warszawy jak również z Nowego Sącza. I to już chyba wszystko , jak dostanę żołtą kartkę to trudno i tak już niedługo tu będę z wami a szkoda , życie poukładało mi taki scenariusz że już nic nie zrobię. Kopcie co się da i ratujcie te militaria i monety. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.