gregoryzet Napisano 1 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2011 Witam wszystkich exploratorów z całej Polski , nazywam się Grzegorz i mieszkam na południu. Forum odkrywcy czytam od 9 lat czyli tyle ile chodzę z wykrywaczem metali. Byłem na zlocie w srebrnej górze już z wykrywaczem i tak to się zaczęło. pomagaliśmy wtedy KRUKOWI odsłaniać sztolnię zasypaną, niestety potem zaczęły się jego problemy ze zdrowiem . Są nawet moje zdjęcia tutaj ale to nieważne , gdyż tak naprawdę jest to mój pierwszy i ostatni post na tym forum z powodów osobistych. Chciałem w ten sposób chyba was po prostu przywitać i tak naprawdę pożegnać , pewnie niektórzy z was poznali mnie na dukli , w weekend majowy tam jeździłem i też poznałem niektórych z Warszawy i Nowego Sącza. Piszę to tylko dlatego że za około tydzień dostępu do neta nie będę miał a niektórych z was czytając wasze posty przez te lata po prostu polubiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.