Skocz do zawartości

Zasiegi minelaba MP quatr i x70

wzllubin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
miałem quattro i chodzę za drobnicą po polach,przy wolnym chodzeniu i czułości 18 monety zdarzało się kopać na ok30cm co jest bardzo dobrym wynikiem, dużą łopatę starą łapałem ną 1metrze w ziemi,wiem dokladnie bo jak ją kiedys odkopałem proximą to zakopałem i przychodzę czasami z innymi sprzętami żeby je sprawdzić, xterkę 70 miałem pożyczoną przez dwa tyg. I postawiłbym na quattro jeśli bym miał wybierać
Napisano
Quattro jest głęboki na drobnice. Monetę wielkości 5 zł wykopałem z 38 cm w mokrym morskim piachu.
Sprzęt jest dobry i tylko ma kiepski pinpointing lecz na militarke bym go nie polecił a jeśli chodzi o explorera to wcale nie jest głębszy niż quattro, poprostu ma inne menu a zasięgi te same. Pozdrawiam.
Napisano
MP quatro jest w zasięgach słaby i do tego bardzo ciężki jak go szybko kupiłem tak go szybko sprzedałem ,żeby ta waga taka nie była duża ,a zasięg na duże przedmioty wielkości beczki 100 litrowej to z 1 metra może znajdzie ale to max jego możliwości ,na monetki drobnice nadaje się ale ta waga,byłem nim bardzo razczarowany pozdr.bikemax771
Napisano
może chodziłeś na czułości auto" sprawdziłem jego zasięg w powietrzu na nastawach auto i 18 na monecie i różniły się ok 10/11cm,tryb czułości auto strasznie go uspokaja kosztem zasięgów.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie