Prawda81 Napisano 27 Czerwiec 2011 Autor Napisano 27 Czerwiec 2011 Witam, jestem tutaj nowy, a na stronę tą trafiłem szukając wiadomości które pomogły by mi przy wyborze odpowiedniego do moich potrzeb wykrywacza metali :o) ... i tak przekopując się przez liczne posty i wypowiedzi użytkowników różnego sprzętu stwierdziłem, że naprawdę za mało się tu mówi o wykrywaczach firmy Amand, dla tego tez prosił bym wszystkich forumowiczów kopiących dołki, a pracujących na wyżej wymienionych wykrywaczach na szczere i wyczerpujące wypowiedzi, na temat tego sprzętu...P.S....szukam czegoś do militarki i do monet poważnie zastanawiam się nad zakupem Prospectora 2, ale ta zieleń mnie rozp@$$#@%*^%$^!!!...czemu nie KHAKI???P.S.2. Mam tez pytanie, czemu jest tak mało postów zachęcających do zakupu tego sprzętu...bo co wyświetlacza krystalicznego brak? proszę mi to wytłumaczyć ... bo według mnie wykrywacze tej firmy maja najlepszy zasięg.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.