Hansdekawka Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 Moja Dekawka (synka, ale i tak moja;-)) dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 Oba zdjęcia zrobione w październiku 2007. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART25 Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 Ładne stadko się zebrało,pogratulować a Indian dopełni reszte.Ja to powoli kompletuje braki,błotniki zdobyłem,może kierownica z manetkami oryginalna się trafi,bagażnik i sakwy też się gdzieś klarują ale to wszystko tyle czasu trwa że szkoda gadać.A kasy poszło..hoho..no i gdybym rok temu nie kupił i nie wyremontował K750 to by BSA mogła być skończona a tak to jeszcze trochę.A najlepsze że nie ma za bardzo się czym pochwalić bo cała praca i wszystkie godziny poszły na uruchomienie a tego niestety nie widać.Korzystając z wiosennej pogody to sobie pół dnia po okolicy jezdziłem ale najpierw zawory trzeba było podregulować bo coś słabiutki motorek był.....Trochę taki naked bike ale wszystko z czasem.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART25 Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 A zaczęło się dwa lata temu tak,nic się kupy nie trzymało.No i powoli zaczyna wyglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 Moja Dekawka jako pojazd zdobyczny gromiła faszystowską zarazę. Boryszyn 2005. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 Wkradł mi się błąd, to jest Boryszyn 2006, synek ma Pps-a,w 2005 miał Ppsz-ę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 A jednak to Boryszyn 2005. Ppsz-e miał synek w 2004,Pps-a w 2005, a Mosina w 2006.Ale mieszam, przepraszam juz nie będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 a propo kto stawia piwo Catadero ;) heheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 bo jak jest w Maju to bym wpadł ehheh bo potrzebuje do Jawy Perak (OGAR) 350 parę części !!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 to coś koło 100ty ale może ktoś rozpozna na szprychach jest pita cecha wygląda jak herb i w herbie Litera U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 No to pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Jak to , kto stawia piwo???Przecież zapowiadałeś się u mnie z piwem dla nas,więc teraz nie zadawaj pytań retorycznych tylkoodkładaj kaskę i przybywaj ciężko objuczony butelkamize złocistą ambrozją.Dobra, idę na Klossa.Siema, nara, pochwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 hahahhha to ja mam kupić to mi kasy nie starczy na kupno części jak towarzystwo sie ros kreci łupssss ;) Link do strony coście Papurzyli proszę podać!!!!!! A Catadero coś umilkł!!!!!!!!!!! Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART25 Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Cześć.No i kolejny raz Kloss wyszedł z opresji,a my odliczamy dni do Łodzi.http://www.motoclub.de/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Oto link: http://210277.homepagemodules.de/ Fajne forum, tylko w języku naszych odwiecznych przyjaciół. Ja nie mówię, że masz sponsorować browce dla wielkiej ekipy spragnionych, tylko dla nas. Ale i tak odkładaj kaskę, bo jak nie kupisz fantów, to będziesz miał za co napić się z żałości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 O, widzę,że Bart jest.Bart też się zapowiadał z wizytą,na pewno też nie przyjdzie z suchymi rękami,może dołączy Catadero i ewentualnie jeszcze ktoś..... ;-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 hehehe to ty tam zdanej rzeczy nie sprzedasz bo ciebie upijemy i co będzie ehhee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 O, widzę,że Bart jest.Bart też się zapowiadał z wizytą,na pewno też nie przyjdzie z suchymi rękami,może dołączy Catadero ..... ;-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Co będziesz opylał teraz co ??? w Łodzi !!!!!!!!!! masz czasami jakieś części do jawy ???Ja będę na 99% hehhe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART25 Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 No ja będę obowiązkowo,na miejscu jesteśmy zawsze około piątej więc cały dzień.....hoho.. na pewno wpadnę z rana póki pogadać można.;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Z rana to ja latam aby coś kupić.Na tego typu spotkania, moim zadaniem, najlepszy czas jest po południu. Wtedy następuje względny spokój i można oddać się błogiej konsumpcji, gdyż nogi od biegania po bazarku bolą, a i od biegania odpowiednio w gardziołku sucho jest.W Łodzi będę opylał to co mi nie jest potrzebne.Do zJawy mam gdzieś przednie koło od Peraka, i to chyba wszystko, gdyż mnie nie stać jest na takie stare motory ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 hehehh no to spoko hhehehh A koło możesz mi zostawić będę brał :) zamian lub cen jak uważasz hehehhe Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Jak je znajdę w klamociarni, to wezmę z sobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Jestem na tym forum ale nie bardzo czaje co piszą hehe jak by szprechali przymnie to coś czaje hmmmm heheh a bym wystawił moją karabyne kurne Może sie jakoś dogadam hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Jak wystawił???Do sprzedania??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.