Skocz do zawartości

Fotki Motocykli

sapertorun

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 834
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Ładne stadko się zebrało,pogratulować a Indian dopełni reszte.
Ja to powoli kompletuje braki,błotniki zdobyłem,może kierownica z manetkami oryginalna się trafi,bagażnik i sakwy też się gdzieś klarują ale to wszystko tyle czasu trwa że szkoda gadać.A kasy poszło..hoho..no i gdybym rok temu nie kupił i nie wyremontował K750 to by BSA mogła być skończona a tak to jeszcze trochę.A najlepsze że nie ma za bardzo się czym pochwalić bo cała praca i wszystkie godziny poszły na uruchomienie a tego niestety nie widać.
Korzystając z wiosennej pogody to sobie pół dnia po okolicy jezdziłem ale najpierw zawory trzeba było podregulować bo coś słabiutki motorek był.....
Trochę taki naked bike ale wszystko z czasem.
Pozdrawiam.

• 2 weeks later...
Napisano
Jak to , kto stawia piwo???
Przecież zapowiadałeś się u mnie z piwem dla nas,
więc teraz nie zadawaj pytań retorycznych tylko
odkładaj kaskę i przybywaj ciężko objuczony butelkami
ze złocistą ambrozją.

Dobra, idę na Klossa.
Siema,
nara,
pochwa.
Napisano
hahahhha to ja mam kupić to mi kasy nie starczy na kupno części jak towarzystwo sie ros kreci łupssss ;)
Link do strony coście Papurzyli proszę podać!!!!!! A Catadero coś umilkł!!!!!!!!!!!
Pozdro
Napisano
Oto link: http://210277.homepagemodules.de/
Fajne forum, tylko w języku naszych odwiecznych przyjaciół.

Ja nie mówię, że masz sponsorować browce dla wielkiej ekipy
spragnionych, tylko dla nas.
Ale i tak odkładaj kaskę, bo jak nie kupisz fantów, to będziesz miał za co napić się z żałości.
Napisano
No ja będę obowiązkowo,na miejscu jesteśmy zawsze około piątej więc cały dzień.....hoho.. na pewno wpadnę z rana póki pogadać można.;)
Napisano
Z rana to ja latam aby coś kupić.
Na tego typu spotkania, moim zadaniem, najlepszy czas jest po południu. Wtedy następuje względny spokój i można oddać się
błogiej konsumpcji, gdyż nogi od biegania po bazarku bolą, a i od biegania odpowiednio w gardziołku sucho jest.
W Łodzi będę opylał to co mi nie jest potrzebne.
Do zJawy mam gdzieś przednie koło od Peraka, i to chyba wszystko, gdyż mnie nie stać jest na takie stare motory ;-)
Napisano
Jestem na tym forum ale nie bardzo czaje co piszą hehe jak by szprechali przymnie to coś czaje hmmmm heheh a bym wystawił moją karabyne kurne Może sie jakoś dogadam hehe

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie