Skocz do zawartości

Fotki Motocykli

sapertorun

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 834
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Ładne stadko się zebrało,pogratulować a Indian dopełni reszte.
Ja to powoli kompletuje braki,błotniki zdobyłem,może kierownica z manetkami oryginalna się trafi,bagażnik i sakwy też się gdzieś klarują ale to wszystko tyle czasu trwa że szkoda gadać.A kasy poszło..hoho..no i gdybym rok temu nie kupił i nie wyremontował K750 to by BSA mogła być skończona a tak to jeszcze trochę.A najlepsze że nie ma za bardzo się czym pochwalić bo cała praca i wszystkie godziny poszły na uruchomienie a tego niestety nie widać.
Korzystając z wiosennej pogody to sobie pół dnia po okolicy jezdziłem ale najpierw zawory trzeba było podregulować bo coś słabiutki motorek był.....
Trochę taki naked bike ale wszystko z czasem.
Pozdrawiam.

• 2 weeks later...
Oto link: http://210277.homepagemodules.de/
Fajne forum, tylko w języku naszych odwiecznych przyjaciół.

Ja nie mówię, że masz sponsorować browce dla wielkiej ekipy
spragnionych, tylko dla nas.
Ale i tak odkładaj kaskę, bo jak nie kupisz fantów, to będziesz miał za co napić się z żałości.

Z rana to ja latam aby coś kupić.
Na tego typu spotkania, moim zadaniem, najlepszy czas jest po południu. Wtedy następuje względny spokój i można oddać się
błogiej konsumpcji, gdyż nogi od biegania po bazarku bolą, a i od biegania odpowiednio w gardziołku sucho jest.
W Łodzi będę opylał to co mi nie jest potrzebne.
Do zJawy mam gdzieś przednie koło od Peraka, i to chyba wszystko, gdyż mnie nie stać jest na takie stare motory ;-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie