maślana Napisano 5 Lipiec 2011 Autor Napisano 5 Lipiec 2011 max czułość 99 mogę osiągnąć tylko na statyku przy dobrym dostrojeniu gruntu jak śmigam przy szukaniu głębokich zakopków i nic nie piśnie nawet przypadkowo,tylko czyste sygnały.No i trzeba ustawić troszkę głośniej sygnał wiodący
marcelxbox Napisano 5 Lipiec 2011 Napisano 5 Lipiec 2011 Wczoraj dzwoniłem osobiście do proscana i w/g przeprowadzonej rozmowy ustaliłem że jak na bp da się chodzić na czułości w granicach 85 to nie ma sensu takiej cewki wysyłać do nich bo i proscan więcej za bardzo nic nie wyciągnie .
emisoo Napisano 6 Lipiec 2011 Napisano 6 Lipiec 2011 Cuda wianki żadne strojenie cewki nic nie zmieni chyba w procesie produkcji, bez wybebeszenia ? Raczej zmieni na m sie zasobność portfela . Spokojnie można chodzić na takich czułościach trzeba sie przyzwyczaić najlepiej samemu sprawdzić sobie zakopane obiekty na czółości 60 i nap 85 i napisać tu . Czekam na spostrzeżenia kolegów z porównywań
maślana Napisano 7 Lipiec 2011 Autor Napisano 7 Lipiec 2011 ale proscan ją własnie wybebesza,stroi i składa na nowo
marcelxbox Napisano 9 Lipiec 2011 Napisano 9 Lipiec 2011 Powiem tam mój na programie BP trochę dostaje wariacji ale powyżej czułości 85 .Wczoraj go testowalem na programie JE gdzie dawałem czułość 90-95 nawet i więcej i detektorek śmigał super i stabilnie .Czyli jak w moim przypadku wariacji dostaje jedynie na programie BP tak że cewka raczej powinna być ok.
maślana Napisano 29 Grudzień 2012 Autor Napisano 29 Grudzień 2012 mieliście jakieś inne usterki F75LTD oprócz pękających rurek i nieszczelnych cewek? czy na tym się kończy lista grzechów producenta?
maślana Napisano 30 Grudzień 2012 Autor Napisano 30 Grudzień 2012 Na forum poszukiwanieskarbow jest świeży wątek F75+NEL
maślana Napisano 30 Grudzień 2012 Autor Napisano 30 Grudzień 2012 Ja używałem Nel tornado przy quattro i explo. i drugi raz bym się nie zdecydował na zakup tej cewki
dziuba8024 Napisano 1 Styczeń 2013 Napisano 1 Styczeń 2013 http://detech-metaldetectors.com/component/k2/item/7.htmlmoze ktos ma porownanie bo cos mi sie wydaje ze f75 ciagnie glebiej w porownaniu z tym zestawieniem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.