Skocz do zawartości

Fisher F75 SE/LTD wymiana doświadczeń

maślana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
max czułość 99 mogę osiągnąć tylko na statyku przy dobrym dostrojeniu gruntu jak śmigam przy szukaniu głębokich zakopków i nic nie piśnie nawet przypadkowo,tylko czyste sygnały.No i trzeba ustawić troszkę głośniej sygnał wiodący
Napisano
Wczoraj dzwoniłem osobiście do proscana i w/g przeprowadzonej rozmowy ustaliłem że jak na bp da się chodzić na czułości w granicach 85 to nie ma sensu takiej cewki wysyłać do nich bo i proscan więcej za bardzo nic nie wyciągnie .
Napisano
Cuda wianki żadne strojenie cewki nic nie zmieni chyba w procesie produkcji, bez wybebeszenia ? Raczej zmieni na m sie zasobność portfela . Spokojnie można chodzić na takich czułościach trzeba sie przyzwyczaić najlepiej samemu sprawdzić sobie zakopane obiekty na czółości 60 i nap 85 i napisać tu . Czekam na spostrzeżenia kolegów z porównywań
Napisano
Powiem tam mój na programie BP trochę dostaje wariacji ale powyżej czułości 85 .Wczoraj go testowalem na programie JE gdzie dawałem czułość 90-95 nawet i więcej i detektorek śmigał super i stabilnie .Czyli jak w moim przypadku wariacji dostaje jedynie na programie BP tak że cewka raczej powinna być ok.
  • 1 year later...
Napisano
mieliście jakieś inne usterki F75LTD oprócz pękających rurek i nieszczelnych cewek? czy na tym się kończy lista grzechów producenta?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie