Truposz Napisano 20 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2011 Witam.Mam pytanie dlaczego nie ukazują się moje posty?Rozumiem że nie ukazują sie od razu bo muszą być zaakceptowane ale już nie rozumiem dlaczego nie ukzują się wcale?Na dzień dobry mój pierwszy post z przewitaniem ląduje na dołku.Może nie rozumiem zasad panujących tutaj nawet po przeczytaniu regulaminu.Będe wdzięczny za odpowiedz.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 21 Czerwiec 2011 Share Napisano 21 Czerwiec 2011 Może nie jestem WM, ale potrafie ci odpowiedzieć na to pytanie:otóż w twoim wątku zrobił się za duży urdel", a poza tym po co trzymać na forum przywitania?Pzdr. W.Ps. Co to znaczy WM wiedzą ci którzy mają to wiedzieć:-)noo dobra WM= Wielki Mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truposz Napisano 21 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2011 No tak z tym się zgodze.Niczego tu nie zamierzałem prowokować ale wszyscy poecieli jakoś jednym torem.Nie ważne.Może inne posty się jeszcze ukażą a jak nie to trudno.Będe pisał aż zaczną się pokazywać;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.