piotruspan Napisano 17 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2011 Witam,Od dwóch tygodni zbierałem informację na temat munduru sierżanta jednostki grenadierów.Teraz próbuję znaleźć kogoś kto mi ten mundur uszyje na miarę (jestem za wysoki na standardowy rozmiar) Hero nie odpowiada a A. Frankowski szyje tylko ze steingrau a ja potrzebuję feldgrau. Macie jakieś pomysły?Z góry dziękuję.Piotruś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek02 Napisano 18 Czerwiec 2011 Share Napisano 18 Czerwiec 2011 może to ci pomożehttp://cgi.ebay.pl/WWI-German-Empire-M1915-wool-feldbluse-reproduction-/400223347379?pt=UK_Collectables_Militaria_LE&hash=item5d2f2ba2b3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotruspan Napisano 18 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2011 Tak znam pana Mrówkę, tylko że on po angielsku niet i trzeba z nim obrazkami się komunikować...A zwrotów Azjaci nie przyjmują... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.