marcin__32 Napisano 11 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2011 witam. od niedawna posiadam kanarka 250 jak do tej pory kilka razy w terenie dla zapoznania sie ze sprzetam.mam pytanie czy w lasach w okolicy okuniewa zostalo cos ciekawego do wykopania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spid3r Napisano 12 Czerwiec 2011 Share Napisano 12 Czerwiec 2011 Trzeba iść ze sprzętem, sprawdzić i się samemu przekonać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin__32 Napisano 12 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2011 wlasnie wrucilem z przechadzki na ktorej wyszlo dwoch wojskowych z pod ziemi no i pare lusek i sporo zlomua swoja droga to jak daleko ciagnie sie ten poligon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 12 Czerwiec 2011 Share Napisano 12 Czerwiec 2011 fakt, nie oczekuj od nikogo że ktoś ci powie że tu właśnie masz kopać. Ja osobiście nie kopię ale powiedziałbym że nic nie ma do szukania już w tych miejscach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin__32 Napisano 12 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2011 nie licze na to ze ktos powbija mi choragiewki w miejsca gdzie mam kopacpytanie odnosilo sie do tego czy cos ciekawego jeszcze tam wychodzi poniewarz okuniew przewija sie na forum od dawien dawnamnie osobiscie same luski i pelno zlomu tam wyszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.