Mj Napisano 29 Maj 2011 Napisano 29 Maj 2011 wydaje mi się, że to nie 4 a resztki jakiegoś zdobienia. Guzik wygląda na cywilny.
Pablo.wpl Napisano 29 Maj 2011 Autor Napisano 29 Maj 2011 :Dpodaj jeden powód dlaczego wygląda na cywilny:D
Mj Napisano 29 Maj 2011 Napisano 29 Maj 2011 Kojarzy mi się z cywilem gdyż nie jest równo odlany, wygląda na dosyć stary. Guziki wojskowe, które do tej pory widziałem były dokładniej i estetyczniej",że się tak wyrażę, wykonywane. Natomiast kilka cywilnych, które sam posiadam wyglądają podobnie do Twojego. W każdym razie sposób ich wykonania wygląda podobnie. Nie twierdzę, że Twój jest na 100% cywilny, a jedynie że mi na taki wygląda. Total jest kumaty w guziorach, może coś dopowie. Zdrów:)
Pablo.wpl Napisano 29 Maj 2011 Autor Napisano 29 Maj 2011 kolego sorry za słabe fotki ale ten guzik jest po prostu troszeczkę zgięty t dlatego tak, pozycję obozowisk więc nie cywil.pozdroa total to gdzieś się zapadł pod ziemię bo długo nie było go widać tu ,zdrów
Mj Napisano 29 Maj 2011 Napisano 29 Maj 2011 Wiem, co innego fotka a co innego oglądać go trzymając w rękach. Na tym guziku rzeczywiście jest 4"? Bo jeśli nie masz pewności to miejsce znalezienia o niczym nie świadczy. Ja w miejscach walk Napoleona trafiałem ażurowe guziorki.
Pablo.wpl Napisano 29 Maj 2011 Autor Napisano 29 Maj 2011 proszę cię , jestem pewien tego guzika , pytanie tylko o to bicie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.