psioter5 Napisano 25 Maj 2011 Autor Napisano 25 Maj 2011 Witam, mam pulsara 4 i słyszałem ze jest możliwość zwiększenia jego częstotliwości poprzez wymianę niektórych elementów w obwodzie.Może ktoś coś wie na ten temat?
madmax78 Napisano 25 Maj 2011 Napisano 25 Maj 2011 Raz miałem tylko pulsara w naprawie, ale trudno się do ''bebechów'' dobrać. Niestety, wydaje mi się, że pulsar jest na procesorze ( podobnie jak jabel ) i zmiana częstotliwości impulsów może być kłopotliwa. Jeżeli sugerujesz się moim postem, to miałem raczej na myśli wykrywacze typu kret, traper, Nowak. Tam zmiana częstotliwości jest prosta. Dlatego, w konfrontacji pulsar vs. kret, polecę tego drugiego, bo jest bardziej rozwojowy...możliwość rozróżniania, dyskr. wielkościowa czy chociaż prosta zmiana częstotliwości. Sprzedaj tego pulsara i kup coś bez procka...
psioter5 Napisano 25 Maj 2011 Autor Napisano 25 Maj 2011 więc mus dać sobie na odpust. W tym tygodniu dorobię do niego ramę i powiem czy się to w ogóle do czegoś nadaje.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.