pab88 Napisano 24 Maj 2011 Autor Share Napisano 24 Maj 2011 Jest to kontynuacja tematu z działu nasze odkrycia(Moje wykopki Sandomierskie) . Tak wiec zwracam się do kolegi lukass oraz chętnych odzew w tej sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 24 Maj 2011 Share Napisano 24 Maj 2011 Ok to ciągniemy dalej ten temat koledzy.Przepraszam admina:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirRaf Napisano 25 Maj 2011 Share Napisano 25 Maj 2011 ja się odzywam :) namiary na mapie są naniesione :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 25 Maj 2011 Share Napisano 25 Maj 2011 To kiedy chłopaki uderzamy w teren,byłem dzisiaj w lesie ze 2 godz,ładnie się zapowiadało ale bateria padła:((. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirRaf Napisano 25 Maj 2011 Share Napisano 25 Maj 2011 ja tez zawitałem w pewne miejsce dzisiaj i chyba już tam puki co dam sobie spokój po wykopani tuż obok mnie Behelfs-Schützenabwehrmine, i zwątpiłem, ale jakie okolice proponujecie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KlemenS Napisano 26 Maj 2011 Share Napisano 26 Maj 2011 Jesli wypad bylby w pn 06.06 to chetnie dojade z Sandomierza:) ostatnio bylem pod Rakowem, teren bardzo mocno przekopany. Guzik, luski, ludka ammo ... bida.Kopal ktos bezposrednio nad Chancza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 26 Maj 2011 Share Napisano 26 Maj 2011 Wczoraj byłem w lesie to w okopie mi się trafiło resztki puszki po smarze.Ładnie było ale jak pisałem wcześniej bateria mi padła i musiałem zejść z terenu:((. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pab88 Napisano 26 Maj 2011 Autor Share Napisano 26 Maj 2011 No wiec wstępnie proponuje sobotę tj. 28.05 lub niedziele 29.05 godziny raczej poranne, co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirRaf Napisano 26 Maj 2011 Share Napisano 26 Maj 2011 podajcie lokacje i się zjawie ale konkrety proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pab88 Napisano 26 Maj 2011 Autor Share Napisano 26 Maj 2011 ja jestem otwarty na wszelkie propozycje co do lokalizacji ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 26 Maj 2011 Share Napisano 26 Maj 2011 Ja też jestem tylko że nie mam samochodu:(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pab88 Napisano 26 Maj 2011 Autor Share Napisano 26 Maj 2011 A jak wygląda sytuacja w twojej okolicy ? Są jakieś ciekawe miejscówki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 26 Maj 2011 Share Napisano 26 Maj 2011 Są dokładnie jestem z Klimontowa a miejscowki są w 2 lasach stali ruskie w 1 partyzanka ale tam cienko.3 km odemnie była znana bitwa itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pab88 Napisano 26 Maj 2011 Autor Share Napisano 26 Maj 2011 No i wszystko w tym temacie ! Masz na myśli Rybnicę pewnie? Więc ja mogę przyjechać do Ciebie w sobotę lub w niedziele, podjedziemy na miejscówkę i czeszemy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 26 Maj 2011 Share Napisano 26 Maj 2011 Tak Rybnicę,Góry Pęchowskie i znaną Bitwę pod Konarami:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pab88 Napisano 26 Maj 2011 Autor Share Napisano 26 Maj 2011 Więc jest parę fajnych miejsc do odwiedzenia, także ja jestem za i proponuje jak już pisałem najbliższą sobotę lub niedziele u Ciebie, może jeszcze ktoś się dołączy w międzyczasie. Ja znikam do wieczora wiec jak coś to szczegóły ustalimy przez mail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 26 Maj 2011 Share Napisano 26 Maj 2011 Ok nie ma sprawy.W sumie jeszcze można przeczesać ten lasek co ja do niego chodze:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil88 Napisano 27 Maj 2011 Share Napisano 27 Maj 2011 Witam.Jest ktoś z was z Sandomierza??Bo wybrał bym się z wami pokopać ale nie posiadam samochodu a tak to bym się z kimś zabrał.Jak coś moje gg:11621202Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 28 Maj 2011 Share Napisano 28 Maj 2011 pab88 to jutro uderzamy gdzieś w lasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pab88 Napisano 29 Maj 2011 Autor Share Napisano 29 Maj 2011 To nam nie wyszło spotkanie, ale to nic proponuje ponowić spotkanie, lukass ja jestem jak najbardziej za !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 29 Maj 2011 Share Napisano 29 Maj 2011 pab88 to kiedy może być nawet w tygodniu tylko podjedz do mnie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pab88 Napisano 1 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2011 No to lipa jest teraz z mostem w Nagnajowie i trzeba jechać na Sandomierz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 1 Czerwiec 2011 Share Napisano 1 Czerwiec 2011 Ciekawe kiedy hehe.Z tobą czy bez w ten wekennd wyruszam za duzo było przerwy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pab88 Napisano 2 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Ja na 100% procent przyjadę powiedz tylko w który dzień weekendu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 2 Czerwiec 2011 Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Ja się np wybieram w sobote w godz porannych:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.