Skocz do zawartości

Sandomierz Klimontów i okolice cd.

pab88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jest to kontynuacja tematu z działu nasze odkrycia(Moje wykopki Sandomierskie) . Tak wiec zwracam się do kolegi lukass oraz chętnych odzew w tej sprawie.
Napisano
To kiedy chłopaki uderzamy w teren,byłem dzisiaj w lesie ze 2 godz,ładnie się zapowiadało ale bateria padła:((.
Napisano
ja tez zawitałem w pewne miejsce dzisiaj i chyba już tam puki co dam sobie spokój po wykopani tuż obok mnie Behelfs-Schützenabwehrmine, i zwątpiłem, ale jakie okolice proponujecie??
Napisano
Jesli wypad bylby w pn 06.06 to chetnie dojade z Sandomierza:) ostatnio bylem pod Rakowem, teren bardzo mocno przekopany. Guzik, luski, ludka ammo ... bida.
Kopal ktos bezposrednio nad Chancza?
Napisano
Wczoraj byłem w lesie to w okopie mi się trafiło resztki puszki po smarze.Ładnie było ale jak pisałem wcześniej bateria mi padła i musiałem zejść z terenu:((.
Napisano
No wiec wstępnie proponuje sobotę tj. 28.05 lub niedziele 29.05 godziny raczej poranne, co wy na to ?
Napisano
Są dokładnie jestem z Klimontowa a miejscowki są w 2 lasach stali ruskie w 1 partyzanka ale tam cienko.3 km odemnie była znana bitwa itd
Napisano
No i wszystko w tym temacie ! Masz na myśli Rybnicę pewnie? Więc ja mogę przyjechać do Ciebie w sobotę lub w niedziele, podjedziemy na miejscówkę i czeszemy !
Napisano
Więc jest parę fajnych miejsc do odwiedzenia, także ja jestem za i proponuje jak już pisałem najbliższą sobotę lub niedziele u Ciebie, może jeszcze ktoś się dołączy w międzyczasie. Ja znikam do wieczora wiec jak coś to szczegóły ustalimy przez mail.
Napisano
Witam.
Jest ktoś z was z Sandomierza??
Bo wybrał bym się z wami pokopać ale nie posiadam samochodu a tak to bym się z kimś zabrał.
Jak coś moje gg:11621202
Pozdro.
Napisano
To nam nie wyszło spotkanie, ale to nic proponuje ponowić spotkanie, lukass ja jestem jak najbardziej za !!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie