Gość Napisano 26 Lipiec 2002 Napisano 26 Lipiec 2002 Podobno ktoś tam wlazł- Świna- i coś tam znależli. Czy ktoś zna jakieś szczegóły?Garter
Gość Napisano 26 Lipiec 2002 Napisano 26 Lipiec 2002 Teraz wejście tam trudne (prywatny właściciel) ale możlwe. Osobiście byłem w forcie 2 lata temu. Nie ma tam dużych podziemi, a jedynie piwnice nie wychodzące poza obręb fortu. Dużo tam złomu, gratów i ogólnie nic ciekawego.
Gość Napisano 1 Sierpień 2002 Napisano 1 Sierpień 2002 Słyszałem, że znaleźli tam mnóstwo amunicji z czasów gdy Rosjanie mieli tam swoją bazę.Nie wiem czego szukał tam Piotr Piwowarczyk bo podobno on się tam kręcił ze swoją ekipą i jako pierwszy wchodził do podzemii. Widziałem w gazecie jego zdjęcie.A skoro on tam był i wszystko wybebeszył to coś musiało być ciekawszego niż złom.
Gość Napisano 4 Sierpień 2002 Napisano 4 Sierpień 2002 W jakiej gazecie? Podaj proszę dokładniejszy namiar
Gość Napisano 4 Sierpień 2002 Napisano 4 Sierpień 2002 podobno jegomoscie wydłubali duzych skrzynek, które załadowali do Forda Transita dopiero po odjezdzie ekipy tv i prasy! Pakowali łuski i złom? Naiwni,
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.