GS Napisano 18 Maj 2011 Autor Napisano 18 Maj 2011 Witam. Koleżanki i Koledzy, jeśli dysponujecie ciekawymi fotografiami fortów twierdzy dęblińskiej z lotu ptaka, lub innymi proszę o zamieszczenie w temacie. Na pierwszym miejscu interesują mnie obiekty na zachód od Wisły w ok. Opactwa, Nagórnika, Zajezierza, Borku. Jeżeli ktoś potrafi powiedzieć coś o ich przeznaczeniu i wykorzystaniu, lub naprowadzić mnie na materiały będę serdecznie wdzięczny.Pozdrawiam.
220V Napisano 24 Maj 2011 Napisano 24 Maj 2011 Kolego nie wiem ,czy znasz tę stronęhttp://www.wielkawojna.az.pl/tam w galerii masz mnóstwo ciekawych zdjęć z terenów Deblina i okolic.Jest zresztą osobny dział dotyczacy operacji Dęblińsko -Warszawskiej 1915r.polecam poczytac i pooglądac
GS Napisano 25 Maj 2011 Autor Napisano 25 Maj 2011 Witam.Dziękuję Kol. 220V. Bardzo ciekawa stronka, nie znałem jej do tej pory.Pozdrawiam.
41pp Napisano 2 Czerwiec 2011 Napisano 2 Czerwiec 2011 Z wielką uwagą, poczytałem, materiał. Troszkę latałem" po tym terenie, a mój wujek, jeszcze w cielakach" IIRP.Tylko o Gorczakowie mało.GW
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.