dziarson Napisano 9 Maj 2011 Autor Napisano 9 Maj 2011 witam wszystkich jestem tu nowy.tak sobie łarze z piszczałką po lasach poznania i okolic zbieram głównie militarkę odwiedziłem już miedzy innymi miłostowo zakrzewo strzeszynek i koziegłowy co prawda znalazłem tam troche bajerów ale szukam jakiegoś innego ciekawego miejsca,zadowoli mnie kazda łuska i takie tam...:)jestem co sobote (obowiązkowo:) od rana w lesie.czy ktoś moze zna okolice lubonia lub owińsk? i co sądzicie o tych miejscach bo w sobotę się wybieram w jedno z tych miejsc. jak by co to jestem z lusowa i mam wolne 2 miejsca w aucie.(koparki nie mam ale łopate i saperkę)
panadam12 Napisano 9 Maj 2011 Napisano 9 Maj 2011 rozumiem że jak miłostowo i koziegłowy to kolega lubi się rozerwać:)
dziarson Napisano 9 Maj 2011 Autor Napisano 9 Maj 2011 miłostowa juz raczej nie odwiedze bo jest przeorane a koziegłowy mnie przerosły,tabliczki z ostrzerzeniami zauwazyłem po wyjściu z lasu:) a za te nie zakopane rozrywki to bym komuś jaja rozerwał...
topemo Napisano 23 Czerwiec 2011 Napisano 23 Czerwiec 2011 Przyjacielu :) w Kozieglowach te urwilapki tam sa nie dlatego, ze ktos ich nie zakopal. One tam leza od czasu kiedy je tam wywieziono, opcja nr 1) ruskie ostrzeliwaly z tamtego rejonu cytadele opcja nr 2) niemiaszki mialy tam sklad amunicji, opcja nr 3)w latach 40tych zwieziono tam amunicje z miasta ktorej nie mozna bylo uzywac. Po to sa tamte tabliczki, zebysmy nie musieli tam wchodzic. Osobiscie omijam tamta okolice szerokim lukiem i Tobie (w ogole kazdemu) tez to doradzam.
dziarson Napisano 23 Czerwiec 2011 Autor Napisano 23 Czerwiec 2011 ale jak by nie było to te urwipałki leżały obok świeżych dołków,las powinien być jakoś lepiej zabezpieczony obok są osiedla i pełno dzieciaków. jadąc od strony działek sam nie zauważyłem tabliczek...(no i ja tez odradzam to miejsce)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.