Skocz do zawartości

poznań i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam wszystkich jestem tu nowy.tak sobie łarze z piszczałką po lasach poznania i okolic zbieram głównie militarkę odwiedziłem już miedzy innymi miłostowo zakrzewo strzeszynek i koziegłowy co prawda znalazłem tam troche bajerów ale szukam jakiegoś innego ciekawego miejsca,zadowoli mnie kazda łuska i takie tam...:)jestem co sobote (obowiązkowo:) od rana w lesie.czy ktoś moze zna okolice lubonia lub owińsk? i co sądzicie o tych miejscach bo w sobotę się wybieram w jedno z tych miejsc. jak by co to jestem z lusowa i mam wolne 2 miejsca w aucie.(koparki nie mam ale łopate i saperkę)
Napisano
miłostowa juz raczej nie odwiedze bo jest przeorane a koziegłowy mnie przerosły,tabliczki z ostrzerzeniami zauwazyłem po wyjściu z lasu:) a za te nie zakopane rozrywki to bym komuś jaja rozerwał...
  • 1 month later...
Napisano
Przyjacielu :) w Kozieglowach te urwilapki tam sa nie dlatego, ze ktos ich nie zakopal. One tam leza od czasu kiedy je tam wywieziono, opcja nr 1) ruskie ostrzeliwaly z tamtego rejonu cytadele opcja nr 2) niemiaszki mialy tam sklad amunicji, opcja nr 3)w latach 40tych zwieziono tam amunicje z miasta ktorej nie mozna bylo uzywac. Po to sa tamte tabliczki, zebysmy nie musieli tam wchodzic. Osobiscie omijam tamta okolice szerokim lukiem i Tobie (w ogole kazdemu) tez to doradzam.
Napisano
ale jak by nie było to te urwipałki leżały obok świeżych dołków,las powinien być jakoś lepiej zabezpieczony obok są osiedla i pełno dzieciaków. jadąc od strony działek sam nie zauważyłem tabliczek...(no i ja tez odradzam to miejsce)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie