makumbaska Napisano 6 Maj 2011 Autor Share Napisano 6 Maj 2011 WitamMam 38 lat i mieszkam w Raciborz . Od paru miesięcy interesuję się poszukiwaniami, Szukam ludzi którzy też są z tych okolic i chętnie przyłączą się by razem poszukiwać, w grupie raźniej :). Jeśli jest ktoś zainteresowany to proszę pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
varadero07 Napisano 15 Maj 2011 Share Napisano 15 Maj 2011 czesc ja jestem z raciborza tez interesuje sie wykrywka moze sie umowimy razem na wspolny wypad w okolice,czesto jezdze w strone krowiarki i adamowice troszke juz mam na koncie fantow.pozdro dasz dolvaradero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGnez Napisano 10 Czerwiec 2011 Share Napisano 10 Czerwiec 2011 Czołem zagadaj na gg 2092560 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dv6000 Napisano 22 Czerwiec 2011 Share Napisano 22 Czerwiec 2011 GG - 5748596 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.