Skocz do zawartości

Jaki wykrywacz dla amatora?

gabrys332

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam może to pytanie było zadawane wiele razy ale jak czytam różne opinie i opisy to już sam nie wiem co kupić:(.Mam do wydania 500 zł jeśli polecicie coś o niebo lepszego to ok 700 zł.Na początku chciałbym szukać wszystkiego co popadnie i chciałbym że bym miał dyskryminacje niechcianych przedmiotów myślałem nad:

MIDASem ale przeraża mnie ogromna cewka(myślę że jest nie poręczna nie wiem może się mylę)
BOUNTY HUNTER Quick Silver
BOUNTY HUNTER Tracker II
BOUNTY HUNTER Pioneer VLF.
Napisano
polecam na początek Garretta 250 sam zaczynałem na nim ,zreszta chodze z nim do tej pory,teraz mysle o zmianie na inny i tez zbieram opinie,ale do nauki i na dobty początek garrett jest spoko
Napisano
Ja też jestem świeżak w tym temacie, ale mogę powiedzieć z czym ja chodzę. Na samym początku chodziłem z pożyczonym Ace 250 i byłem z niego bardzo zadowolony. Niedawno kupiłem sobie swojego Fishera f2 i chyba go wolę od 250-tki. Nic do garretta nie mam, ale z Fisherem mi się fajniej biega. Jest lżejszy i chyba ma lepszą dyskryminację. Co do zasięgu to się na razie nie wypowiem, bo chodzę z nim niedługo.
To są jedynie moje odczucia. Tak jak napisałem jestem świeżak, więc moje zdanie może odbiegać od zdania bardziej doświadczonych.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie