gabrys332 Napisano 4 Maj 2011 Autor Napisano 4 Maj 2011 Witam może to pytanie było zadawane wiele razy ale jak czytam różne opinie i opisy to już sam nie wiem co kupić:(.Mam do wydania 500 zł jeśli polecicie coś o niebo lepszego to ok 700 zł.Na początku chciałbym szukać wszystkiego co popadnie i chciałbym że bym miał dyskryminacje niechcianych przedmiotów myślałem nad: MIDASem ale przeraża mnie ogromna cewka(myślę że jest nie poręczna nie wiem może się mylę) BOUNTY HUNTER Quick SilverBOUNTY HUNTER Tracker IIBOUNTY HUNTER Pioneer VLF.
yankes3031 Napisano 4 Maj 2011 Napisano 4 Maj 2011 polecam na początek Garretta 250 sam zaczynałem na nim ,zreszta chodze z nim do tej pory,teraz mysle o zmianie na inny i tez zbieram opinie,ale do nauki i na dobty początek garrett jest spoko
Kuba115 Napisano 4 Maj 2011 Napisano 4 Maj 2011 Ja też jestem świeżak w tym temacie, ale mogę powiedzieć z czym ja chodzę. Na samym początku chodziłem z pożyczonym Ace 250 i byłem z niego bardzo zadowolony. Niedawno kupiłem sobie swojego Fishera f2 i chyba go wolę od 250-tki. Nic do garretta nie mam, ale z Fisherem mi się fajniej biega. Jest lżejszy i chyba ma lepszą dyskryminację. Co do zasięgu to się na razie nie wypowiem, bo chodzę z nim niedługo. To są jedynie moje odczucia. Tak jak napisałem jestem świeżak, więc moje zdanie może odbiegać od zdania bardziej doświadczonych.
wow25 Napisano 4 Maj 2011 Napisano 4 Maj 2011 czasami można Delte 4000 wyrwać do 700 i niżej ale trzeba polować :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.