Cynek2 Napisano 3 Maj 2011 Autor Napisano 3 Maj 2011 Witam mieszkam w Piławie Górnej,i interesują mnie miejsca na Dolnym Śląsku oraz Czechy gdzie się toczyły jakieś bitwy.Proszę o podpowiedzi .Pozdrawiam
saperfts Napisano 3 Maj 2011 Napisano 3 Maj 2011 wystarczy usiasc w bibliotece albo właczyc wujka guugle :Pzdrow
KDB Napisano 3 Maj 2011 Napisano 3 Maj 2011 Czołem,zacznij od czesania dróg i leśnych ścieżek w tę i z górki,efekty będą,pzdr KdB
rewton Napisano 3 Maj 2011 Napisano 3 Maj 2011 Jak na skróty ,to na giełdę,droga dłuższa lecz pewniejsza a zarazem tańsza prowadzi przez bibliotekę lub po rodzinie , przez wujka google.
kempa Napisano 4 Maj 2011 Napisano 4 Maj 2011 Kolego Cynek poczekaj chwile to zgram z gpsa i Ci podrzuce dokładne współrzędne miejsc gdzie jest ta militarka.z dokładnością do 10cm :) . Kolego z książek trzeba korzystać. Ja np jak nie kopie to czytam gdzie kopać:) pozdrawiam
lysytyp Napisano 11 Maj 2011 Napisano 11 Maj 2011 Tylko potem dołki po sobie zakopuj i z dala od cmentarzy się trzymaj.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.