Skocz do zawartości

Kto jedzie na Woodstock 2011 do Kostrzyna nad Odrą

vojtaz2

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Czy ktoś się jeszcze zamelduje? :) można się meldować tu na odkrywcy i na moim gg 35439493, zawsze niewidoczny :) pisać śmiało
Napisano
Witam.
Co do spotkania,myślę,że najlepiej byłoby umówić się o wyznaczonej godzinie w miejscu znanym każdemu i zebrać się w godzinkę... Raczej wątpię by ludzie się tak spontanicznie odnalezli na takim zatłoczonym obszarze.
Proponuje oczywiście wioskę piwną przy scenie głownej w jaki dzien i o której to już nie wiem.
Pozdrawiam T.
Napisano
w sobotę czyli jutro, prawie dziś, zaprezentuje fotki mojego auta, plan miejsca gdzie mnie znajdziecie jest już podany wyżej w postach, jutro robię fotki busa i przyczepy, numery rejestracyjne nie będą zamazane. w niedziele w nocy wyjeżdżam do Kostrzyna. a flagi do dziś nie zrobiłem, nie miałem czasu, ale jutro lub w niedziele wrzucę fotkę baneru z protestu przeciwko zbyt wielkim cenom paliwa.
Napisano
Witam,dobijam w środe po południu.
Vojtaz2 gdybys mógł to przytrzymaj mi miejsce koło siebie na namiot czteroosobowy plus Mini Moris.
Jak wygląda sprawa z samochodami na polu,czy nie przeganiają?
Zabieram ze sobą dwie białogłowy i sprzęt oczywiście więc wypadzik jakis to jak najbardziej.
Bart.
Napisano
Jak chcesz wypadzik, to rozbij namiot koło Vojtaza,
a furmankę zaparkuj na parkingu, bo po rozpoczęciu imprezy
będziesz miał trudności z wyjazdem,
a powtórne wjechanie graniczyło będzie z cudem.
Napisano
Miejsce zaklepane, będziemy pilnować. Co do flagi i w.w baneru, flagi nie miałem czasu zrobić a w pośpiechu zapomniałem baneru:( ale damy radę , jestem rozpoznawalny, biały mercedes rej. opr 51mw. plus przyczepa Niewiadów tak jak na fotkach wyżej. A z samochodami na polu namiotowym to jest tak że jak już zostawisz(podczas festiwalu) to już nie wyjeżdżaj a jak wyjedziesz to już pokojowy patrol cię nie wpuści. Ja planuje piesze wędrówki :)
Napisano
ja tam jestem od 33 lat he he całe życie na tym polu - stary poligon - jeszcze po niemiecki a po wojnie LWP a później WP ........uważajcie na um" w tej ziemi więcej ich było niż ziarników piasku .............więc nie kopcie głęboko ;)
Napisano
Ano było tego sporo nie pamiętam dokładnie ale chyba około 800 wszelakich urwiłapków i nawet jeden nebelwerfer zalegał w ziemi.Zdrów
Napisano
Vojtaz zalał laptopa piwem, więc jest poza zasięgiem odkrywców. Oto jego nr tel.508821418 Chętni niech wezmą wykrywki to ruszymy na podbój Berlina",bo po Polskiej stronie lipa.(kilka łusek dzisiaj). Pzdr
Napisano
Jak by sie Moskit1 zadeklarował,
to bym a ten tychmiast zapindalał,
aby osobnika na własne piękne oczy popodziwiać,
ale się chyba nie zapowie,więc nie zapindalam tytmczasem,
mój synek mały na imprezie tradycyjnie jest,
więc honory domu będą zachowane.
Napisano

Pozdrowienia z wioski Poszukiwaczy" w której bodajże w piątek w południe nie zastałem nikogo :(. Pozdrowienia dla wszystkich tegorocznych woodstokowiczów.

Ps. Wyjazd z Kostrzyna był masakryczny

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie