Skocz do zawartości

Kto jedzie na Woodstock 2011 do Kostrzyna nad Odrą

vojtaz2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.
Co do spotkania,myślę,że najlepiej byłoby umówić się o wyznaczonej godzinie w miejscu znanym każdemu i zebrać się w godzinkę... Raczej wątpię by ludzie się tak spontanicznie odnalezli na takim zatłoczonym obszarze.
Proponuje oczywiście wioskę piwną przy scenie głownej w jaki dzien i o której to już nie wiem.
Pozdrawiam T.

w sobotę czyli jutro, prawie dziś, zaprezentuje fotki mojego auta, plan miejsca gdzie mnie znajdziecie jest już podany wyżej w postach, jutro robię fotki busa i przyczepy, numery rejestracyjne nie będą zamazane. w niedziele w nocy wyjeżdżam do Kostrzyna. a flagi do dziś nie zrobiłem, nie miałem czasu, ale jutro lub w niedziele wrzucę fotkę baneru z protestu przeciwko zbyt wielkim cenom paliwa.

Witam,dobijam w środe po południu.
Vojtaz2 gdybys mógł to przytrzymaj mi miejsce koło siebie na namiot czteroosobowy plus Mini Moris.
Jak wygląda sprawa z samochodami na polu,czy nie przeganiają?
Zabieram ze sobą dwie białogłowy i sprzęt oczywiście więc wypadzik jakis to jak najbardziej.
Bart.

Miejsce zaklepane, będziemy pilnować. Co do flagi i w.w baneru, flagi nie miałem czasu zrobić a w pośpiechu zapomniałem baneru:( ale damy radę , jestem rozpoznawalny, biały mercedes rej. opr 51mw. plus przyczepa Niewiadów tak jak na fotkach wyżej. A z samochodami na polu namiotowym to jest tak że jak już zostawisz(podczas festiwalu) to już nie wyjeżdżaj a jak wyjedziesz to już pokojowy patrol cię nie wpuści. Ja planuje piesze wędrówki :)

ja tam jestem od 33 lat he he całe życie na tym polu - stary poligon - jeszcze po niemiecki a po wojnie LWP a później WP ........uważajcie na um" w tej ziemi więcej ich było niż ziarników piasku .............więc nie kopcie głęboko ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie