vojtaz2 Napisano 15 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2011 Czy ktoś się jeszcze zamelduje? :) można się meldować tu na odkrywcy i na moim gg 35439493, zawsze niewidoczny :) pisać śmiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomciuncio Napisano 15 Lipiec 2011 Share Napisano 15 Lipiec 2011 Oczywiście się zjawie i ja z radością,ale sądzę,iż przydała by się flaga czy coś takiego.Myślę,że łatwiej było by się znalezć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Afganpunk Napisano 21 Lipiec 2011 Share Napisano 21 Lipiec 2011 Ja także będę na woodzie :P A więc z chęcią dołączę się do Was ;) Jeśli nie macie nic przeciwko, mam tylko 17 lat ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeks6 Napisano 22 Lipiec 2011 Share Napisano 22 Lipiec 2011 Być może i ja zawitam!!! A czy któryś z kolegów wybiera się na Reggae Festival w Ostródzie??? Tam na pewno będę(-; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomciuncio Napisano 29 Lipiec 2011 Share Napisano 29 Lipiec 2011 Witam.Co do spotkania,myślę,że najlepiej byłoby umówić się o wyznaczonej godzinie w miejscu znanym każdemu i zebrać się w godzinkę... Raczej wątpię by ludzie się tak spontanicznie odnalezli na takim zatłoczonym obszarze.Proponuje oczywiście wioskę piwną przy scenie głownej w jaki dzien i o której to już nie wiem.Pozdrawiam T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 29 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2011 w sobotę czyli jutro, prawie dziś, zaprezentuje fotki mojego auta, plan miejsca gdzie mnie znajdziecie jest już podany wyżej w postach, jutro robię fotki busa i przyczepy, numery rejestracyjne nie będą zamazane. w niedziele w nocy wyjeżdżam do Kostrzyna. a flagi do dziś nie zrobiłem, nie miałem czasu, ale jutro lub w niedziele wrzucę fotkę baneru z protestu przeciwko zbyt wielkim cenom paliwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 1 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2011 Witam, dojechałem :) robię foty z miejsca jak mnie rozpoznać :) stoję przy drodze więc trafi każdy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 1 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2011 Zestaw Woodstokowy z bliska:) zapraszam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vvarg Napisano 1 Sierpień 2011 Share Napisano 1 Sierpień 2011 Jeszcze byś tylko napisał jak Ciebie rozpoznać a by było git :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART30 Napisano 1 Sierpień 2011 Share Napisano 1 Sierpień 2011 Witam,dobijam w środe po południu.Vojtaz2 gdybys mógł to przytrzymaj mi miejsce koło siebie na namiot czteroosobowy plus Mini Moris.Jak wygląda sprawa z samochodami na polu,czy nie przeganiają?Zabieram ze sobą dwie białogłowy i sprzęt oczywiście więc wypadzik jakis to jak najbardziej.Bart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 1 Sierpień 2011 Share Napisano 1 Sierpień 2011 Jak chcesz wypadzik, to rozbij namiot koło Vojtaza, a furmankę zaparkuj na parkingu, bo po rozpoczęciu imprezybędziesz miał trudności z wyjazdem,a powtórne wjechanie graniczyło będzie z cudem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 1 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2011 Miejsce zaklepane, będziemy pilnować. Co do flagi i w.w baneru, flagi nie miałem czasu zrobić a w pośpiechu zapomniałem baneru:( ale damy radę , jestem rozpoznawalny, biały mercedes rej. opr 51mw. plus przyczepa Niewiadów tak jak na fotkach wyżej. A z samochodami na polu namiotowym to jest tak że jak już zostawisz(podczas festiwalu) to już nie wyjeżdżaj a jak wyjedziesz to już pokojowy patrol cię nie wpuści. Ja planuje piesze wędrówki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 1 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2011 W ramach nudy zrobiłem z Kazikiem prowizorkę flagę z worka nylonowego :)biały tylko biały :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek123 Napisano 1 Sierpień 2011 Share Napisano 1 Sierpień 2011 Witaj vojtaz,jutro wieczorem jadę się rozbić więc Cię odwiedzę.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 1 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2011 Czekamy czekamy:) już się nie możemy doczekać:) pogoda jest świetna, ludzi przybywa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisk23 Napisano 2 Sierpień 2011 Share Napisano 2 Sierpień 2011 ja tam jestem od 33 lat he he całe życie na tym polu - stary poligon - jeszcze po niemiecki a po wojnie LWP a później WP ........uważajcie na um" w tej ziemi więcej ich było niż ziarników piasku .............więc nie kopcie głęboko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 2 Sierpień 2011 Share Napisano 2 Sierpień 2011 krisk23 już sprawdzone i oczyszczone. Podobno było tego sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 2 Sierpień 2011 Share Napisano 2 Sierpień 2011 Ano było tego sporo nie pamiętam dokładnie ale chyba około 800 wszelakich urwiłapków i nawet jeden nebelwerfer zalegał w ziemi.Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek123 Napisano 2 Sierpień 2011 Share Napisano 2 Sierpień 2011 Vojtaz zalał laptopa piwem, więc jest poza zasięgiem odkrywców. Oto jego nr tel.508821418 Chętni niech wezmą wykrywki to ruszymy na podbój Berlina",bo po Polskiej stronie lipa.(kilka łusek dzisiaj). Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STYCHU3 Napisano 4 Sierpień 2011 Share Napisano 4 Sierpień 2011 Właśnie wyruszam ;)na 19 dojadę Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 4 Sierpień 2011 Share Napisano 4 Sierpień 2011 Jak by sie Moskit1 zadeklarował,to bym a ten tychmiast zapindalał,aby osobnika na własne piękne oczy popodziwiać,ale się chyba nie zapowie,więc nie zapindalam tytmczasem,mój synek mały na imprezie tradycyjnie jest,więc honory domu będą zachowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vvarg Napisano 9 Sierpień 2011 Share Napisano 9 Sierpień 2011 Pozdrowienia z wioski Poszukiwaczy" w której bodajże w piątek w południe nie zastałem nikogo :(. Pozdrowienia dla wszystkich tegorocznych woodstokowiczów.Ps. Wyjazd z Kostrzyna był masakryczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.