brain Napisano 1 Maj 2011 Autor Share Napisano 1 Maj 2011 Witam, ktoś chętny do spacerków z okolic Kłodzka (Glatz)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow25 Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 skąd dokładnie jesteś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brain Napisano 5 Maj 2011 Autor Share Napisano 5 Maj 2011 Słupiec a Ty? Poszło PM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 17 Lipiec 2011 Share Napisano 17 Lipiec 2011 o kogo tu widze ^^ dam ci znac za tydzien mam wolne to sie cos wykmini brain Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo8 Napisano 9 Październik 2012 Share Napisano 9 Październik 2012 Chetnie sie dolacze pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 15 Październik 2012 Share Napisano 15 Październik 2012 18 pazdziernika , pola klodzkie ktos chetny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo8 Napisano 18 Październik 2012 Share Napisano 18 Październik 2012 Siemka.Dzisiaj piekna pogoda i wykopki sie udaly.Mam nadzieje ze jeszcze bedzie pogoda zeby posmigac, oby jak najdluzej.Pozdrawiam Kolegow, do nastepnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 21 Październik 2012 Share Napisano 21 Październik 2012 spoko wypad , w trzechy zawsze razniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo8 Napisano 31 Październik 2012 Share Napisano 31 Październik 2012 Spoko, spoko zawsze mozna sie czegos dowiedziec no i jak wspomniales we trzech razniej i bezpieczniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 2 Listopad 2012 Share Napisano 2 Listopad 2012 mam wolne poniedzialek wtorek wiec mozna gdzies udezyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaryna Napisano 17 Listopad 2012 Share Napisano 17 Listopad 2012 Witam ja mam wolne do 1 grudnia jestem chętny na wspólny wypad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.