sidzok Napisano 1 Maj 2011 Autor Napisano 1 Maj 2011 Witam! w końcu wpadło trochę kasy:P i Postanowiłem kupić nowy wykrywacz w cenie ok 1500zł i zdecydowałem się na PROxime! Chciałbym ją kupić w sklepie w Krakowie ale numer do sklepu w Krakowie na stronie Rutusa jest nieaktualny, a chciałem się upewnić czy w poniedziałek sklep będzie otwarty i czy mają proxime na stanie. Nie chciałbym w ciemno jechać do Krakowa i wrócić z pustymi rękami:P I tu pytanie do forumowiczów: macie jakieś namiary na ten sklep, kontakt lub wiecie czy będzie otwarty jutro?? z góry dzięki za info pzdr SiDżOk
sidzok Napisano 1 Maj 2011 Autor Napisano 1 Maj 2011 a jaka jest teraz cena proximy?? orientuje się ktoś bo nie wiem ile kasy będę musiał wziąć?
sidzok Napisano 1 Maj 2011 Autor Napisano 1 Maj 2011 no niestety ten numer co jest podany na sklep w Krakowie nie istnieje:(
rokit Napisano 1 Maj 2011 Napisano 1 Maj 2011 Ja jak kupowałem proxime to przy odbiorze osobistym zapłaciłem 80 zł taniej :) Ale nie było to w Krakowie.
sidzok Napisano 1 Maj 2011 Autor Napisano 1 Maj 2011 No i się dowiedziałem! sklep już nie istnieje :( będę musiał go zamówić dopiero w środę.
SHarky Napisano 1 Maj 2011 Napisano 1 Maj 2011 WitamTak sklep zlikwidowano podobno jakieś 2, 3 lata temu - w tym roku i ja polowałem w krakowie na sklep który umożliwia sprzedaż tych modeli ale słąbo niestety. Swoją drogą na tak duże miasto powinno być coś w stylu sklepu poszukiwacza. Tamten sklep był bodajrze na krupniczej.
sidzok Napisano 1 Maj 2011 Autor Napisano 1 Maj 2011 no szkoda, że go zlikwidowali:(W Rzeszowie jest jeszcze ale to dla mnie za daleko żeby jechać(ja od krk 50km na wschód) ja wolałbym osobiście oglądnąć sprzęt przed zakupem i może jeszcze coś dokupić do zestawu. ps na tą nową PROximę jeszcze nie ma osłony na elektronikę ale powinna się niedługo pojawić:)
Moniqa Napisano 22 Maj 2011 Napisano 22 Maj 2011 roakit -proszę podaj jakieś namiary na priv na ten sklepik z Rutusami, bo tez chętnie kupie trochę taniej.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.