Skocz do zawartości

Wykrywacz a słuchawki.

Czapaj-67

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam, czy chodzenie ze słuchawkami zwiększa ilośc słyszalnych sygnałów? ostatnio podszedł do mnie doświadczony poszukiwacz i zapytał mnie czemu nie chodzę ze słuchawkami, więc stad moje zapytanie. Jakie byście polecili słuchawki do Rotusa Proximy. Pozdrawiam
Napisano
Puść sobie mp3 z telefonu przez głośniczek a potem podepnij słuchawki. Szczególnie w czasie wietrznej pogody. Czy to nie oczywiste?
Napisano
zgadza się że wcześniej usłyszysz sygnał - ale ostrzegam mnie po prawie 20 lata chodzenia w słuchawkach uszkodziło obydwa nery słuchowe - jest to udowodnione że od wykrywacza - tylko ostrzegam zrobicie jak uważacie - możecie się nawet pośmiać
Napisano
no takie słuchawki, które będą wygodne, nie będą spadały a co najważniejsze będą miały regulację głośności. Pamiętaj też o odpowiedniej długości przewodu, zbyt długi będzie uciążliwy a krótki to sam wiesz. Na Allegro jest dosyć sporo słuchawek tego typu.
Napisano
zawsze bylem przeciwnikiem gluchawek :D
ale kupilem po kilki latach lazenia, stare uzywance - 50zl z wysylka, regulacja na kazde ucho + kabel sprezynowy i powiem Wam - rewelka :) jak sie samemu chodzi i wieje wiatr. Chodze tam gdzie bylem bez - i zawsze cos nakopie. Ale czasami ze znajomymi wole mniej znalezc a jednak sie zintegrowac :D:D:D:D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie