Czapaj-67 Napisano 28 Kwiecień 2011 Autor Napisano 28 Kwiecień 2011 Witam, czy chodzenie ze słuchawkami zwiększa ilośc słyszalnych sygnałów? ostatnio podszedł do mnie doświadczony poszukiwacz i zapytał mnie czemu nie chodzę ze słuchawkami, więc stad moje zapytanie. Jakie byście polecili słuchawki do Rotusa Proximy. Pozdrawiam
jacho Napisano 28 Kwiecień 2011 Napisano 28 Kwiecień 2011 Puść sobie mp3 z telefonu przez głośniczek a potem podepnij słuchawki. Szczególnie w czasie wietrznej pogody. Czy to nie oczywiste?
adam793 Napisano 28 Kwiecień 2011 Napisano 28 Kwiecień 2011 Czapaj chlopie weś się w garść wiadomo sluchawki to więcej znalezisk
huk 100 Napisano 29 Kwiecień 2011 Napisano 29 Kwiecień 2011 zgadza się że wcześniej usłyszysz sygnał - ale ostrzegam mnie po prawie 20 lata chodzenia w słuchawkach uszkodziło obydwa nery słuchowe - jest to udowodnione że od wykrywacza - tylko ostrzegam zrobicie jak uważacie - możecie się nawet pośmiać
huk 100 Napisano 29 Kwiecień 2011 Napisano 29 Kwiecień 2011 oooooo pan znachor z googli Jachowicz on wie o co chodzi :):)
jacho Napisano 29 Kwiecień 2011 Napisano 29 Kwiecień 2011 Buziaczki ślę :)I fajnych fancików w majowy weekend.
macbaton Napisano 29 Kwiecień 2011 Napisano 29 Kwiecień 2011 no takie słuchawki, które będą wygodne, nie będą spadały a co najważniejsze będą miały regulację głośności. Pamiętaj też o odpowiedniej długości przewodu, zbyt długi będzie uciążliwy a krótki to sam wiesz. Na Allegro jest dosyć sporo słuchawek tego typu.
bigi Napisano 29 Kwiecień 2011 Napisano 29 Kwiecień 2011 zawsze bylem przeciwnikiem gluchawek :Dale kupilem po kilki latach lazenia, stare uzywance - 50zl z wysylka, regulacja na kazde ucho + kabel sprezynowy i powiem Wam - rewelka :) jak sie samemu chodzi i wieje wiatr. Chodze tam gdzie bylem bez - i zawsze cos nakopie. Ale czasami ze znajomymi wole mniej znalezc a jednak sie zintegrowac :D:D:D:D
Czapaj-67 Napisano 1 Maj 2011 Autor Napisano 1 Maj 2011 A jakie byście polecili słuchawki do rutusa Proximy?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.