jacko33 Napisano 22 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2011 Witam. Czy wiecie może czy w dniu jutrzejszym odbywa się w Warszawie giełda na Kole czy w związku z Wielką sobotą jest nieczynna. Z góry dziękuję.Pozdrawiam Świątecznie. J" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian. Napisano 22 Kwiecień 2011 Share Napisano 22 Kwiecień 2011 Nie wiem czy pytanie jest prowokacyjne, ale odpowiem. Odkąd tam bywam(łem) w takich okresach handel zanikał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boloBres Napisano 30 Kwiecień 2011 Share Napisano 30 Kwiecień 2011 Jacko33 daj sobie spokój z Kołem,gdyz jest usiane kapusiami,wszedzie czai sie podpucha a jak cos kupisz fajnego przy odjeździe smutni panowie ci zarekfiruja a towar wraci znów na sprzedaż gdyż to ich ludzie tam handlują(nie mówię,że wszyscy).Owszem zwiedzic i popatrzec mozna,porównac ceny.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacko33 Napisano 1 Maj 2011 Autor Share Napisano 1 Maj 2011 boloBres dziękuję za ostrzeżenie ale ja nie mam zamiaru kupić nic nielegalnego-ot jakieś unikaty z medalierstwa i tyle. Tego nawet CBŚ mi nie zabierze (chyba, że powiedzą, że to łapówka") :). Pozdrawiam.J" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.