Skocz do zawartości

Rutus Argo vs

kapsel28

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam zamierzam zmienić sprzęt mam Ace 250 a chciałbym coś lepszego i mocniejszego czytałem ostatnio o Rutusie Argo bardzo dobre opinie chociaż niedawno wszedł do użytku ale mam prośbę o podanie być może lepszego sprzętu w podobnej cenie co Argo.Przede wszystkim nastawiam się na monetki ale przydało by się czasami przesiąść na militarkę.Garret nie jest zły ale może trochę za płytki dlatego szukam czegoś lepszego.Pozdrawiam i z góry dzięki za podpowiedzi.
Napisano
Dołączam się do prośby kolegi o opinie o Argo.
Również jestem zainteresowany tym sprzętem. Albo coś w cenie około 2 tyś. Dzięki. Pozdrawiam.
Napisano
Kupta se Argo i nie kombinujcie. Jeśli chcecie wykrywki nowej i uniwersalnej to ciężko będzie o coś lepszego.
Gdyby chodziło o sam kolorek to może coś by się znalazło ale i tak ciężko udowodnić że byłby to model lepszy od sprzętów Rutusa. Tutaj trudno jest dowieść, że Argo jest lepszy od kanarka ;)
Napisano
Argo daje rade ja osobiście jestem zadowolony wytargałem już nim trochę z gleby ładnych fantów :) każdy pisał ustawienia ustawienia -prawda -trzeba je ogarnąć i nie będziesz żałował -mogę tylko chwalić i Ci go polecić -warto :)
Napisano
Z XLT bym uważał ponieważ jest to bardzo dobry sprzęt ale nie dla każdego ze względu na mnogość ustawień.
Co nie znaczy że nie może przypaść Wam do gustu. Najlepszy sposób to umówić się z posiadaczem sprzętu w terenie i sprawdzić na żywo :)

Pozdro
Napisano
Właśnie też zastanawiam się nad x-terra 705 lub Garrett AtPro ,ale również myślałem nad GTI 2500 ale z tego co czytałem to jest stara konstrukcja (co nie znaczy że zła) i ciężki do opanowania no i sporo droższy.Co możecie napisać o tym sprzęcie?? Który będzie najlepszy??
Napisano
Witam,jestem posiadaczem GTI 2500 i jeśli nie przeszkadza dosyć duża waga wykrywki to zdecydowanie polecam ten sprzęt, myśle że za 2 tyś można kupić używany z cewką 9,5'. Nie miałem styczności z Argo, ale po kilku spotkaniach z osobami posiadającymi Explorera SE byłem zdecydowanie góra idąc po ich śladach:)Prawda jest taka ,że najważniejsza jest kwestia umiejętności operatora danego sprzętu.Co do obsługi, nie wydaje mi się aby był trudny w opanowaniu. Da się z niego bardzo dużo wycisnąć,ale to kwestia spędzonych godzin w terenie i własnych doświadczeń.Im więcej, tym lepiej się go zna.Fakt, że stary sprzęt, ale nie mniej skuteczny jak najnowsze, czego doświadczyłem:) pozdro robert
Napisano
To zastanawiające, że wszyscy polecający jakiś wykrywacz chodzą po śladach innych. Czy nie łatwiej iść z boku i nie ciągnąć ochłapów?
Napisano
Piszę tylko jak było nic więcej, co do fantów to mimo że znalezione za plecami kolegów wcale nie były złe i jakieś resztki.Najłatwiej i najpewniej zobaczyć konkretny sprzęt i samemu go przetestować, wtedy decyzja będzie najbardziej trafna.pozdro
Napisano
Biorę pod uwagę X-terrkę 705 ma dobre opinie ale zastanawiam się czy warto dołożyć 4-ry stówki i kupić Garretta GTI 2500 Pro co o tym myślicie?? Myślę że garrett będzie miał lepsze zasięgi ale jest cięższy i chyba trudniejszy.Pozdrawiam
Napisano
Obejrzałem wczoraj teścik i mam pytanko czy to możliwe żeby At pro przewyrzszał zasięgiem GTI 2500???
http://www.youtube.com/watch?v=96pAmgMFt8M

To filmik do tego testu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie